Postovana administracijo.Sumljam da ovaj Igrač krši navedena pravila i želim da ovo bude kažnjeno.Molim administraciju da sve lepo pregleda
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!krseno pravilo vise puta poz za pusace iz acronixa 100k bonus dobivatePostovana administracijo.Sumljam da ovaj Igrač krši navedena pravila i želim da ovo bude kažnjeno.Molim administraciju da sve lepo pregleda
i dalje places za milionce kod Lestera hahaahahahahaahahahahaahahahkrseno pravilo vise puta poz za pusace iz acronixa 100k bonus dobivate
ne placim ali i daa jesam i dalje ne kacim ljude za osvetu kao ti si najveci npc nego imacemo svaki dan zurke ispred acronixa , i mas par chitera u fam to volis tii dalje places za milionce kod Lestera hahaahahahahaahahahahaahahah
ako places za milionce dat cu ti ja da te utijesim hahahah jel ti Lester nije dao jbgne placim ali i daa jesam i dalje ne kacim ljude za osvetu kao ti si najveci npc nego imacemo svaki dan zurke ispred acronixa , i mas par chitera u fam to volis ti
pa ja koliko znam i dalje nedugujem 700k za skokvei dalje places za milionce kod Lestera hahaahahahahaahahahahaahahah
koliko ja znam ti si decko dobivao za te sokove i pare i jos si djabe dobio voce i povrce tako da ne gubi se decko mogu kupit tvoju bijednu sokarupa ja koliko znam i dalje nedugujem 700k za skokve
nitko se ne flexa ovo sto ja sve imam ti ne mozes to dostic ni da igras 5 godina haahahha bilo je dobro dok je Domo kupovao sokove i kokain i ostale pizdarije a kada sam prestao onda sam cicija jao jao hahaahahjedino ko ima obraza i ko mi je dao neko voce jeste maja bakac ali to voce nije bili ni blizu dota da se napravi 200 sokova a nemoj da se flexsas kada ceo grad zna kakva si cicija
također ti ni ovi tvoji pingvini ne mogu dostici ovo sto sve ja imam Deki dostigao najvise 150m hahahahah i sada misli da je baja hahaahh moja 3 auta samo vrijedi toliko para hahaahahahahh e moji pingvini Omco, Gucci, Rale,Deki, Rexon, Dime i ostali sareni teletabisi pozz od DomeSada ce da pljuste oglasi trazenje clanova za porodicu
Eo jos jedan ban evaderPokemoni propali placas za sve da bi bili u top 10 nemate ni ljidi na mrezi niti idete na evente au top 10
pa nisi jer nisi nikada ni bio cist decko krsis sva moguca pravila od 6.22 pa i nadaljepa fala bogu ja nisam koristio nista od tih sranja sto si ti kupovao bas zbog ovog razloga
Drug moj ti si evedar black listan ja nisam pa ti vidi...Kaze mi miki dolor koji ima 20 acc i na svim ima cheat