Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
49298
Players nickname
Deki Alitovic
Suspect ID
65457, 65460, 68412
Date of violation
Jun 15, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/qaN64qHizng?si=s9-XJA2F9_rDvJrj

Domo Doublade

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Leader of unofficial org
ne placim ali i daa jesam i dalje ne kacim ljude za osvetu kao ti si najveci npc nego imacemo svaki dan zurke ispred acronixa , i mas par chitera u fam to volis ti
ako places za milionce dat cu ti ja da te utijesim hahahah jel ti Lester nije dao jbg

Domo Doublade

Leader of unofficial org
pa ja koliko znam i dalje nedugujem 700k za skokve
koliko ja znam ti si decko dobivao za te sokove i pare i jos si djabe dobio voce i povrce tako da ne gubi se decko mogu kupit tvoju bijednu sokaru :) tako da pozz

Boris Tanovic

Player
Player
jedino ko ima obraza i ko mi je dao neko voce jeste maja bakac ali to voce nije bili ni blizu dota da se napravi 200 sokova a nemoj da se flexsas kada ceo grad zna kakva si cicija

Domo Doublade

Leader of unofficial org
jedino ko ima obraza i ko mi je dao neko voce jeste maja bakac ali to voce nije bili ni blizu dota da se napravi 200 sokova a nemoj da se flexsas kada ceo grad zna kakva si cicija
nitko se ne flexa ovo sto ja sve imam ti ne mozes to dostic ni da igras 5 godina haahahha bilo je dobro dok je Domo kupovao sokove i kokain i ostale pizdarije a kada sam prestao onda sam cicija jao jao hahaahah

Domo Doublade

Leader of unofficial org
Sada ce da pljuste oglasi trazenje clanova za porodicu
također ti ni ovi tvoji pingvini ne mogu dostici ovo sto sve ja imam Deki dostigao najvise 150m hahahahah i sada misli da je baja hahaahh moja 3 auta samo vrijedi toliko para hahaahahahahh e moji pingvini Omco, Gucci, Rale,Deki, Rexon, Dime i ostali sareni teletabisi pozz od Dome

Domo Doublade

Leader of unofficial org
pa fala bogu ja nisam koristio nista od tih sranja sto si ti kupovao bas zbog ovog razloga
pa nisi jer nisi nikada ni bio cist decko krsis sva moguca pravila od 6.22 pa i nadalje :) i jos si ban evader jao jao ti i ova Veprina
kazes 2 glava mozda ih imas i vise hm?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom