DOMO mafija po grandu i po vinkovcima vata babe i jede 200 krofni
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Borise lagan si ljubavi lagan siDOMO mafija po grandu i po vinkovcima vata babe i jede 200 krofni
Ovo mi je malo pederkasto al ajBorise lagan si ljubavi lagan si![]()
Uhvacen Hrvatski mafijas iz vinkovaca kako mafija po beogradu na poternici je trazi ga i interpolinasce ovo mi drug rate him
Ovaj je miki dolor trazeno lice iz srbije rodjen u hrvatskoj u vinkovcima malo je ispao kao neki pedercic ali nema veze
uhvacen u kradji drva selo nema za grejanje pa svi kupili klime
ovaj covek je jedini postigo nesto covek je zavrsio visoke skole i sad radi u ludnici
cekam pov za Rexona cekaj lagan siMalo ste se ucutali
kakav pov?cekam pov za Rexona cekaj lagan si
Nakon sto je izasao iz ludnice odmah je potrcao u pekaru i pojeo 5 tepsija bureka i 9 rol virslislika pobego bizon iz zoloskog vrta vinkovci
e a njegov bratje marko filipovic ali nazalost ovom coveku teske operaci nemogu pomoi jer mu je u celo ugradjen turbo.evo i dome divljeg vepra
e ovaj pov decko djabe ti uklanjati sliku kasno jekakav pov?
to je to to sam cekao Boris Poznati pod id-om 72654zadnji covek koji je radio transplataciju kose iz vinkovaca,poslo lose
Ma moro da se sisa na keca da neb iisao kod frizera ipak bitniji su mu komponentizadnji covek koji je radio transplataciju kose iz vinkovaca,poslo lose
pa nisi ovo ti ovasj je bas lepto je to to sam cekao Boris Poznati pod id-om 72654
id 72654 lagan sipa nisi ovo ti ovasj je bas lep
ahha nisam zbog toga izbriso nego sto necu to da imam na ingrutto je to to sam cekao Boris Poznati pod id-om 72654