By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!uh uh jake trke hahahhhazdravo postovana administracijo ovaj momak na snimku koristi cheat pod cetvrtim accom i vraca se konstanto u acronix stim da 43053 id zna da mu je 4 acc i da je providno da je banivejder, provetite sve logove i
imam kratku za tebe Rexoncicuzdravo postovana administracijo ovaj momak na snimku koristi cheat pod cetvrtim accom i vraca se konstanto u acronix stim da 43053 id zna da mu je 4 acc i da je providno da je banivejder, provetite sve logove i
desi chiter kako je a plako si da ne chitujes hahaaha shack aaRexoncic bye bye
(La-la-la-li-la-la-la-la)desi chiter kako je a plako si da ne chitujes hahaaha shack aa
desi chiter kako je a plako si da ne chituješ hahaaha shack aja cheater ti ban evader sto cemo s tim? Molim Doxing? A gle kad te oni koji su te odgajali nisu ispili odgojit onda moraju ljudi koji vode projekt
ja cheater ti ban evader sto cemo s tim? Molim Doxing? A gle kad te oni koji su te odgajali nisu uspili odgojit onda moraju ljudi koji vode projektdesi chiter kako je a plako si da ne chituješ hahaaha shack aa
ma nemora ti mislit pogledace logove neko kolk ovas sad placa domo da pisete 10 k po kvadrat uhahamislim rexone da si naveo krivi id
pa pogledaj malo pov koje id teretis za to sto si stavio pov a koji si id okacioma nemora ti mislit pogledace logove neko kolk ovas sad placa domo da pisete 10 k po kvadrat uhaha
ti si mali debil ko sit it bolidu malija cheater ti ban evader sto cemo s tim? Molim Doxing? A gle kad te oni koji su te odgajali nisu uspili odgojit onda moraju ljudi koji vode projekt![]()
neznam ko nesme da ode na event zbog cheata ja ili ti?Na kakvim si ti drogama moj rexoncicu
Vdim plakao si na forumu za unban? Joj nisam znao jao jao.. nisu te odgojili doma pa sad ovako moraš učiti o postovanju ali to si zaslužioti si mali debil ko sit it bolidu mali
neznam ko nesme da ode na event zbog cheata ja ili ti?
nisam plakao pitao sam vredi pokusat iali 30 dana mi nista nije onako idem na odmor a ti mali mozes da nam se napusis kurca svima idi pusi kurac domi za 100kVdim plakao si na forumu za unban? Joj nisam znao jao jao.. nisu te odgojili doma pa sad ovako moraš učiti o postovanju ali to si zaslužio
Znam znam boli boli...nisam plakao pitao sam vredi pokusat iali 30 dana mi nista nije onako idem na odmor a ti mali mozes da nam se napusis kurca svima idi pusi kurac domi za 100k
Deckic ugasen si kao sibica hahah i sada tu nesto pokusavas iz ocaja kacis neka sranja sto nema veze s vezom hahahnisam plakao pitao sam vredi pokusat iali 30 dana mi nista nije onako idem na odmor a ti mali mozes da nam se napusis kurca svima idi pusi kurac domi za 100k
po kvadratudomo kolko ih placas da pisu ovde 10k po slovu