Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected pomaganje banevade + cheat igraču I 43053 65345

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45923
Players nickname
rexon nomiss
Suspect ID
43053 65345
Date of violation
Jun 16, 2025
Time of violation
11:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=tWgkcPQxxqY

Domo Doublade

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Leader of unofficial org
zdravo postovana administracijo ovaj momak na snimku koristi cheat pod cetvrtim accom i vraca se konstanto u acronix stim da 43053 id zna da mu je 4 acc i da je providno da je banivejder, provetite sve logove i
uh uh jake trke hahahhha

Domo Doublade

Leader of unofficial org
zdravo postovana administracijo ovaj momak na snimku koristi cheat pod cetvrtim accom i vraca se konstanto u acronix stim da 43053 id zna da mu je 4 acc i da je providno da je banivejder, provetite sve logove i
imam kratku za tebe Rexoncicu

Domo Doublade

Leader of unofficial org
desi chiter kako je a plako si da ne chitujes hahaaha shack aa
(La-la-la-li-la-la-la-la)
Rexon vari pod palmama haahha jel su dobri kokteli Rexone?

Miki Dolor

Player
Player
desi chiter kako je a plako si da ne chituješ hahaaha shack aja cheater ti ban evader sto cemo s tim? Molim Doxing? A gle kad te oni koji su te odgajali nisu ispili odgojit onda moraju ljudi koji vode projekt

desi chiter kako je a plako si da ne chituješ hahaaha shack aa
ja cheater ti ban evader sto cemo s tim? Molim Doxing? A gle kad te oni koji su te odgajali nisu uspili odgojit onda moraju ljudi koji vode projekt 😀

Miki Dolor

Player
Player
ti si mali debil ko sit it bolidu mali

neznam ko nesme da ode na event zbog cheata ja ili ti?
Vdim plakao si na forumu za unban? Joj nisam znao jao jao.. nisu te odgojili doma pa sad ovako moraš učiti o postovanju ali to si zaslužio

filipe32

Player
Player
Vdim plakao si na forumu za unban? Joj nisam znao jao jao.. nisu te odgojili doma pa sad ovako moraš učiti o postovanju ali to si zaslužio
nisam plakao pitao sam vredi pokusat iali 30 dana mi nista nije onako idem na odmor a ti mali mozes da nam se napusis kurca svima idi pusi kurac domi za 100k

Domo Doublade

Leader of unofficial org
nisam plakao pitao sam vredi pokusat iali 30 dana mi nista nije onako idem na odmor a ti mali mozes da nam se napusis kurca svima idi pusi kurac domi za 100k
Deckic ugasen si kao sibica hahah i sada tu nesto pokusavas iz ocaja kacis neka sranja sto nema veze s vezom hahah

Status
Not open for further replies.
Top Bottom