By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!hahahahaha trcis u krug sa sotkom ko muha bez glave ne znas di terasZanima me samo kako ovo izgleda iz njegovog ugla jer iz mog izgleda kao da me admin teleportovao u bolnicu
da zato sto je lik bio na metar od mene i pucao sam ga sa sotkom posle sam uzeo da jedem meso i samo sam nestao bukvalno.A ti cuti pucacu danas si pao na cayo pericuhahahahaha trcis u krug sa sotkom ko muha bez glave ne znas di teras
Bio si na banu pao si pc check i ti ga i dalje navrceshahahahaha trcis u krug sa sotkom ko muha bez glave ne znas di teras
PAO SAM NA CAYO PERICU Hhahhahahahh zove pijacada zato sto je lik bio na metar od mene i pucao sam ga sa sotkom posle sam uzeo da jedem meso i samo sam nestao bukvalno.A ti cuti pucacu danas si pao na cayo pericu
ja ne pijacarim ja to po nekad odem na pijacu a i ne pravim pare tako svakakoPAO SAM NA CAYO PERICU Hhahhahahahh zove pijaca
ledry nemas rukeZanima me samo kako ovo izgleda iz njegovog ugla jer iz mog izgleda kao da me admin teleportovao u bolnicu
ja sam te tp-ao u bolnicuZanima me samo kako ovo izgleda iz njegovog ugla jer iz mog izgleda kao da me admin teleportovao u bolnicu