Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Mjau
Suspect ID
57597
Date of violation
Jun 16, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=b87GNpoC7CA

Diego1

Player
Player
Kaki Soprano je Stefanu Rubirozi 46200, blacklistovanom igracu pomagao tako sto mu je davao ranac lvl3 i neke pare da bi mogao da im dolazi pomagati da osvajaju fabrike rp tiketa, posto nemam vecih dokaza da mu je davao pare prilozio sam dokaz da kako je u dm pisao njemu da ce da mu da ranac lvl3. Ovo se desilo negde oko 25.5.2025. oko 14:00-15:00 tako nes, neka admini pogledaju u logovima ili njegov main ili twink

Last edited:

Diego1

Player
Player
Kaki Soprano je Stefanu Rubirozi 46200, blacklistovanom igracu pomagao tako sto mu je davao ranac lvl3 i neke pare da bi mogao da im dolazi pomagati da osvajaju fabrike rp tiketa, posto nemam vecih dokaza da mu je davao pare prilozio sam dokaz da kako je u dm pisao njemu da ce da mu da ranac lvl3
takodje da dodam ovo se desilo kad je stefan rubiroza bl evadeao

Diego1

Player
Player
Kaki Soprano je Stefanu Rubirozi 46200, blacklistovanom igracu pomagao tako sto mu je davao ranac lvl3 i neke pare da bi mogao da im dolazi pomagati da osvajaju fabrike rp tiketa, posto nemam vecih dokaza da mu je davao pare prilozio sam dokaz da kako je u dm pisao njemu da ce da mu da ranac lvl3. Ovo se desilo negde oko 25.5.2025. oko 14:00-15:00 tako nes, neka admini pogledaju u logovima ili njegov main ili twink

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno
Nedovoljno dokaza o pomaganju , nove dokaze mozete dostaviti u novoj zalbi.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom