Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Deda Goxx

Leader
Leader
Informacije

1. Vaše ime IRL: Goran
2. Vaše godine: 32
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 6h+
5. Vaš Discord: goxx993
6. Vaše ingame ime: Deda Goxx
7. Vaš ID: 56428

Dodatne informacije

1. Lider za..... Lifeinvander

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1. Zelim biti lider da bih unapredio i poboljsao rad organizacije.

2.2. Smatram da bih bio dobar lider i pravi vodja, pomagao drugima, i objasnjavao im sta, kako treba da se radi, jer sam vec radio u LI.

2.3. Takodje da unapredim svoje znanje jos vise, a smatram da sam pravi covek za to.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji. Da se vise radi, a manje da imam ljudi koju su samo tu zbog plate.

3.1. Aplikacije - Bice otvorene sigurno 1 u toku 2 sedmice, zelim dati sansu i ostalim igracima.

3.2. Aktivnost - Sto se tice aktivnosti, trazio bih maksimalnu aktivnost i ozbiljnost dok su na duznosti.

3.3. Komunikacija - Pretezno bih u game preko radia komunicirali, ali za nesto ozbiljnije preko diskorda

3.4. Patrol-Log - Ne bih ovo uvodio

3.5. Zaposlenima bih davao veliku motivaciju i podršku, kako kroz bonuse, tako i napredovanje u rankovima.

Hvala na čitanju moje aplikacije!

Milos Borge

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo,
pozvani ste na interview za Lifeinvader koji će se dešavat u Utorak 17/6/2025 u 19:00h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom