Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51566
Players nickname
Aleksa Drugovencani
Suspect ID
77205
Date of violation
Jun 19, 2025
Time of violation
17:07
Proofs
https://streamable.com/vxkc5d

mrdela

Player
Player
Cemu laganje moje stvari koje sam donirao za fam i kojima ste mi dali oristup vadim stvarima nusam imao pristup iz kamacja te su bile u sutu sa mojim stvarima nakon svafje ste rekli da ce te me izbaciti uzo sam svoje i izasao.

mrdela

Player
Player
Bukvalno mogu sve da dostavim da se vidi da nije istina to sto pricas
Brate istina je jos si posle na discord rekao kao admine zovemo ja kazem sala je bila evi vracam iako su moje i ti kazes ne ne ides na bahamice majmune mali , citiram tako da ne znam sta da ti kazem.

maksa cubrilo

Player
Player
brate sto lazes da smo ti dali pristup imamo sve na logovima cim si uzeo izasao si iz fama ako trebasmo sve logove da damo logove nije problem

maksa cubrilo

Player
Player
BURAZERU DAO SAM TI SANSU DA VRATIS NESI DOSAO GOTOVO SAD I DA SE ZAJEBAVAS NE BI ODMA IZASAO IZ FAMA CIM SI UKRO

mrdela

Player
Player
BURAZERU DAO SAM TI SANSU DA VRATIS NESI DOSAO GOTOVO SAD I DA SE ZAJEBAVAS NE BI ODMA IZASAO IZ FAMA CIM SI UKRO
vidis da sam reko da sam se salio i da cu vratiti odma na radio tad niste verovali posle mi pisete na dc i ja kazem ajd se nadjemo ne bi to radio ovo je bila samo sala kontas al ako vam je zadovoljstvo da me banate ok nista radio nisam zle namere nisam imao.

maksa cubrilo

Player
Player
i iz fama si izasao odma i sa dc servera si izasao tako da buraz ne mozes da lazes da si se zajebavao

Status
Not open for further replies.
Top Bottom