Sve u pov covek pokrao stvari i izasao iz familije
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brate istina je jos si posle na discord rekao kao admine zovemo ja kazem sala je bila evi vracam iako su moje i ti kazes ne ne ides na bahamice majmune mali , citiram tako da ne znam sta da ti kazem.Bukvalno mogu sve da dostavim da se vidi da nije istina to sto pricas
vidis da sam reko da sam se salio i da cu vratiti odma na radio tad niste verovali posle mi pisete na dc i ja kazem ajd se nadjemo ne bi to radio ovo je bila samo sala kontas al ako vam je zadovoljstvo da me banate ok nista radio nisam zle namere nisam imao.BURAZERU DAO SAM TI SANSU DA VRATIS NESI DOSAO GOTOVO SAD I DA SE ZAJEBAVAS NE BI ODMA IZASAO IZ FAMA CIM SI UKRO
nisam neko me kikao a rekao sam na fam radio cim sam uzeo hahah uzeo sam iz sprdnje evo vracam sta se palite .i iz fama si izasao odma i sa dc servera si izasao tako da buraz ne mozes da lazes da si se zajebavao
odlucice adminHAHAHAHAH JEL TI VIDIS STA TI PISES BURAZ PISE U LOGOVIMA DA SI IZASAO E M0J TI I TVOJR LAZI