Ovako covijek pod imenom Silvio gerenralno nema ni puno silvia na srveru svaki acc se naziva Silvio Boss pa malo mjenja u Silvio nes i vec mu se dogodilo kada je igrao na dva kompa je sjebo jer je koristio isti forum akaunt ko i sta mu se sada desilo ima i akaunt koji mu se zove Mateos Scamberossi nisam siguran da li mu je to 45k id ko sto cu vam dole stavit ima sada nesto protiv mene sto covijek nije normalan pa me kacio vise puta za konstantno krsenje pravila 11 i 14 i takve neke spike znam da ima 2 kompa i stalno mjenja i na tom mateosu ima ban jos nes kratko i moli za akauntove da mu se posude po diskordu dostaviti cu dokaze i sa njegovih zalbi di mu je your id pa mu se mjenja malo vam pa tam 45k pa 70 itd pa evo glaedam im da se zove Silvia Wils pa ima Silwio Laspadasyy Silvio Armani i sa istim forum acc pise za unban apeel za 1,4
68134Players nicknameSilvio Panj
pa ako mozete malo provjerit svakog silvija jer ih nema puno jer su sve njegovi acc ovi bio bi zhvalan
ako treba jos koji dokaz vjerojatno bi ga nasao
Naravno cim silvio vidi zalbu napravit ce novi social kako kaze i opet igrat na nekom akauntu molim vas pretrazite silvi/ e Hvala Lp...
68134Players nicknameSilvio Panj
Rejected - PG I 61447
Covjk radi prvo 6.15 pa radio pg sa revom u ruci kupio sa poda stvari!!
gta5grand.com
Rejected - G.P 1.4 I Nemanja Zajcev
Bok dobio sam ban na 9999 dana nisam igrao igricu 4mijeeca ušao sam danas u igricu i vidim da sam blokiran imamo sam i familiju i svoj projekt bilo bi mi zao da ne zaigram opet i koliko ja znam nisam imao vise od 2 računa.
gta5grand.com
ako treba jos koji dokaz vjerojatno bi ga nasao
Naravno cim silvio vidi zalbu napravit ce novi social kako kaze i opet igrat na nekom akauntu molim vas pretrazite silvi/ e Hvala Lp...