Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za The Ballas Gang I Vlada Sada

Vandal_Maximus

Player
Player
Vaše ime u RL: Vladimir
Vaše godine: 28
Vremenska zona: GMT +1
Prosjecna aktivnost na dan: od 2h do 6h dnevno
Vaš Discord: devandale
Vaše Ingame ime: Vlada Sada
Vaš ID: 57421

Dodatne informacije:

Lider za The Ballas Gang

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Smatram da imam bogato iskustvo u svim vrstama organizacija – bio sam HC i u State i u Crime strukturama, i vrlo dobro razumem kako sve funkcioniše – kako na terenu, tako i u pozadini.
Međutim, ovo bi bilo moje prvo iskustvo kao lider. I upravo zato želim da ga započnem sa The Ballas gangom – jer osjećam da je to prava organizacija za mene. Volim Crime RP, volim haos u getu i volim kada organizacija ima identitet, cilj i lojalne članove.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
  • Konstantne RP akcije – turf ratovi, talačke situacije, pljačke, FZ-ovi i zasjede. Planiram RP događaje na svaka 2–3 sata, uz dodatne tajne misije i pomorske akcije koje će unositi dodatnu dinamiku u geto i grad.
  • Formiram jak Graffiti Team – tim koji će konstantno biti aktivan na terenu, obeležavati našu teritoriju, voditi borbu sprejevima i pritom donositi prihod organizaciji. Biće jasno definisani zadaci i zaduženja.
  • Savezi s drugim bandama – u cilju organizovanja velikih kriminalnih operacija kao što su zajednički FZ-ovi, napadi na konvoje, blokade i talačke. Time jačamo RP zajednicu i vraćamo pravi identitet gang života.
  • Zatvoren i lojalan krug – članstvo će biti strogo ograničeno samo na proverene, odgovorne i lojalne članove. U timu već imam ljude koji uvek snimaju sve situacije (POV), ponašaju se profesionalno i odgovorno, i u koje imam potpuno poverenje. Svaka sumnjiva situacija biće pokrivena dokazima, a svaki pokušaj trolanja ili sabotiranja biće trenutačno sankcionisan.
  • Nema mesta za doušnike, leš-krtice ni bilo kakvu saradnju sa State-om. Moja organizacija nikada neće imati bilo kakvu saradnju sa državnim strukturama kada je u pitanju RolePlay – ni direktno, ni indirektno, ni preko "drugara" koji šalju slike skladišta ili govore planove.
    Družba je družba – služba je služba. Svako mešanje biće odmah sankcionisano.
  • Svaki član ima ulogu i odgovornost – neće biti mesta za fail RP, troll ili nedisciplinu. Svako u Ballasu znaće svoj zadatak, svoj stav i ponašanje koje se od njega očekuje.
  • Sistem nagrađivanja – lojalnost, aktivnost i doprinos organizaciji biće nagrađeni kroz interne bonuse, hijerarhijski napredak i poštovanje unutar bande.
  • Ponosićemo se bojom koju nosimo – biti član Ballasa znači nositi moć, značaj i stav. Svaki član će znati da je deo porodice koja se ne stidi pokazati zube i ostaviti trag.
Hvala na odovojenom vremenu da procitate moju aplikaciju.

Top Bottom