Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za The Ballas Gang I Daki Inyahead

Rejected
Status
Not open for further replies.

dongalaksija

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Laza
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT + 2
4. Prosjek online po danu: 3–8 sati dnevno
5. Vaš Discord: daki5_420
6. Vaše ingame ime: Daki Inyahead
7. Vaš ID: 75319

Dodatne informacije

1. Lider za: The Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Iskustvo u kriminalnim organizacijama:
Od samog ulaska na server aktivno sam učestvovao u kriminalnim organizacijama. Kroz to iskustvo sam naučio kako banda funkcioniše iznutra – kako se organizuju akcije, kako izgleda RP interakcija i šta je potrebno da bi jedna banda bila stabilna i poštovana. Znam šta treba da se radi, ali i šta treba da se izbegava kako bi se izgradila ozbiljna i dugotrajna organizacija.

2. Znanje o vođenju bande i sistemu:
Tokom vremena sam stekao detaljno znanje o gang sistemu – kako se osvajaju teritorije, kako funkcioniše graffiti sistem, ilegalne aktivnosti, regrutacija i RP pravila koja su vezana za bande. Želim iskoristiti to znanje da unapredim The Ballas Gang i da ih postavim kao stabilnu, respektabilnu bandu.

3. Aktivnost, timski rad i vizija:
Veoma sam aktivan na serveru i imam realnu volju i motivaciju da se posvetim lider poziciji. Moj cilj nije samo da budem lider „na papiru“, već da izgradim timsku atmosferu u kojoj će svaki član imati prostor da napreduje. Verujem da je dobar tim ključ svake uspešne organizacije, a uz dobru komunikaciju, organizaciju i međusobno poštovanje, The Ballas Gang mogu postati jedna od najjačih i najaktivnijih bandi na serveru.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Moj glavni savet je uvođenje strožeg RP okvira unutar bande. To podrazumeva jasne procedure u komunikaciji, načinu regrutacije, ulogama članova i pravilima ponašanja. Organizovaću treninge za nove članove, interne sastanke i planirati RP događaje koji nisu isključivo vezani za nasilje. Na taj način, banda će postati više od obične bande, biće beo priče grada.
Takođe, kroz odnose sa drugim bandama (bilo sukobi, bilo pregovori), želim da se The Ballas gang prepoznaje kao ozbiljna i organizovana banda koja poštuje RP standarde i doprinosi ukupnom kvalitetu igranja na serveru.

Hvala na čitanju i srećno svim ostalima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom