Informacije:
1. Vaše ime IRL: Uros
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 5h
5. Vaš Discord:urkeex.
6. Vaše ingame ime:Urke Slayven
7. Vaš ID: 47760
Dodatne informacije:
(1) Lider za: Ballas Gang
(2) Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
a. Iskustvo i poznavanje organizacije:Bio sam u dosta org hc imam iskustva samim time znam kako to funkcionise, imam spremanu ekipu za akcije i turf team.
b.Pokusao bih praviti stalno akcije i poboljsati crime samim time bih bilo zanimljivije i state orgovima bi bilo zanimljivo
c. Sposoban da budem strog, nebih bio korumpiran svima bih do sansu, dao bih sve od sebe da org bude jedna on najaktivnijih org u istoriji granda.
(3) Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Jedana od najvaznijih stvari je striktno pridrzavanje pravila roleplaya, jer kršenje tih pravila ili ponašanje koje krsi dinamiku organizacije stvara haos, ometa igru svih clanova i dovodi do gubitka discipline,
Pokusao bi da org ostane upancena po najboljom org ikad,islo bi se na svaki IC sa nadom da pobedimo sve,
Pomagao bi svakom clanu org kome je potrebna pomoc i nijedan clan nebi se osecao zapostavljeno
Rankovi:
13.Leader
12.Co Leader
11.Consigliere
10.O.G
9.Turfer
8.Street Boss
7.Grafiti Leader
6.Grafiti Team
5.Senior Ghetto boy
4.Geto Boy
3.Targett
2.Rookie
1.Suspend
Hvala vam na Citanju Moje Aplikacije Takodje Srecno svim ostalim kandidatima
Urke Slayven
1. Vaše ime IRL: Uros
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 5h
5. Vaš Discord:urkeex.
6. Vaše ingame ime:Urke Slayven
7. Vaš ID: 47760
Dodatne informacije:
(1) Lider za: Ballas Gang
(2) Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
a. Iskustvo i poznavanje organizacije:Bio sam u dosta org hc imam iskustva samim time znam kako to funkcionise, imam spremanu ekipu za akcije i turf team.
b.Pokusao bih praviti stalno akcije i poboljsati crime samim time bih bilo zanimljivije i state orgovima bi bilo zanimljivo
c. Sposoban da budem strog, nebih bio korumpiran svima bih do sansu, dao bih sve od sebe da org bude jedna on najaktivnijih org u istoriji granda.
(3) Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Jedana od najvaznijih stvari je striktno pridrzavanje pravila roleplaya, jer kršenje tih pravila ili ponašanje koje krsi dinamiku organizacije stvara haos, ometa igru svih clanova i dovodi do gubitka discipline,
Pokusao bi da org ostane upancena po najboljom org ikad,islo bi se na svaki IC sa nadom da pobedimo sve,
Pomagao bi svakom clanu org kome je potrebna pomoc i nijedan clan nebi se osecao zapostavljeno
Rankovi:
13.Leader
12.Co Leader
11.Consigliere
10.O.G
9.Turfer
8.Street Boss
7.Grafiti Leader
6.Grafiti Team
5.Senior Ghetto boy
4.Geto Boy
3.Targett