Dragi Admine koji budes pregledao ovu zalbu, kao i dragi Abrahame i Mujo. Ja bih da se prijavim za G.P 1.1 (Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati.) i G.P 1.4 (Zabranjeno je imati više od 1 dodatnog računa (Twinking) | Trajna zabrana svih računa osim glavnog računa. Glavni račun će dobiti zabranu do 60 dana.) Pocetkom Februara 2024 godine sam napravio svoj main acc pod ID:58212na socialclub-u:MarkoKralj11. Na njemu sam igrao kratko jer sam imao bas los kompjuter, na kojem mi je malo-malo izbacivalo iz igre. Proslo je dosta vremena od toga, te sam se sa svojim roditeljima preselio u njemacku i prije par godina sam kupio svoj novi kompjuter na kojem i danas dan igram. Nedavno sam bio vidio lajv od mudje i zelja me ponovo vratila da igram grand ali se desila mala greska za koju ne znam da li je kaznjiva ili ne. Pocetkom maja sam napravio novi acc sa ID:61634 na socialclub-u:MarkoLowsecure . Pitao sam svog rodjaka koji je ziveo u istoj kuci samo na drugom spratu gdje sam ja prije zivio bio, da mi nadje email i sifru od mog akaunta (imao sam svesku u kojoj su bile zapisane sve moje sifre od starog kompa), te je on rekao da ne moze da nadje. Radi toga sam ja napravio akaunt sa ID:76375, ali mi je on iznenada rekao da je ipak nasao email i sifru te mi je poslao. Ja sam se zatim prijavio na ID:58212. Ali sam ja odmah posle toga izasao zato sto sam se prepao. Sada me interesuje da li sam ja preksio neko od navedenih pravila ili neko za koje ja i ne znam da postoji. Ako bi bili ljubazni da mi banate ovaj novi nalog koji sam napravio sa ID:73894 sto se mene tice moze i zauvijek samo mi ostavite moj glavni nalog 58212 posto bih bas voleo da se ponovo vratim igrati ali na cist nacin jer mi je uvijek zelja bila da postanem lider neke organizacije.