Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
18249
Players nickname
Vuk Pejcic
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Jun 21, 2025
Time
15:00
Proofs
https://youtu.be/Nh-NPdWHCEY?si=smzjuXb1B3i-irqr

Toma_00

Player
Player
Postovani gospodine Abrahame i Aldine, juce sam se prijavio za G.P 1.1 i G.P 1.2 [ Approved - Self report G.P 1.4 G.P 1.1 I 18249,77434. ], ali me je gospodja Micka banovala za G.P 1.2. Ja nisam nesto strucan oko tih pravila ali me je zacudilo sto sam procitao "G.P1.2 Igrač je u potpunosti odgovoran za svoj račun. Administracija Grand Role Playa ne snosi odgovornost za vaš vlastiti račun. Kada se izgubi pristup računu (npr. Hakira se), vaš će se račun suočiti s istim kaznama."
Ja ne znam da li sam ja prije bio hakovan dok nisam igrao ili ne, ali zasigurno mogu da kazem da sam ja vlasnik tog akaunta.
Moj akaunt sa ID:18249 je napravljen na socialclub-u:VukPejcic i ja u slucaju unbana mogu da nastavim igrati na ovome acc.
Sto se tice akaunta, ja imam skoro sve informacije o njemu.

E-mail kao i sifru, 2FA, Rockstar, kao i ostale gluposti koje cu vam poslati u prilozenom kao dokaze.

Prvi dokaz za 2Fa: Watch 2fa | Streamable
E-mail: Napravljen je na E-mailu: [email protected] ali sam ga promjenio bio na email: [email protected] [Nadam se da ovo mozete provjeriti i vi kao admini]
Akaunt je napravljen na sc: VukPejcic i samo sam jednom usao na sc: _toma_00 ,radi toga sam se prijavio za G.P 1.1 i G.P 1.4 ali sam banan za G.P 1.2
Link za rockstar: Watch rockstar.... | Streamable

Sto se mene tice sad kad bi dobio unban mogu snimiti i poslati vam kako ulazim na svoj acc bez ikakvih problema, voleo bih da dobijem unban i obecavam da se vise nikad nece desiti nista slucno za G.P 1.1 i G.P 1.2 💘

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Da li mozes da nastavis da igras na tom Social Clubu i da li prihvatas Money Wipe ?

Top Bottom