Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
73274
Players nickname
Uker Zalinje
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
May 23, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/6yKvcMl

uker zalinje

Player
Player
Poštovani Grand RP administratori, Ovim putem želim da podnesem apel povodom zabrane mog naloga Uker Zalinje koji je suspendovan zbog navodnog kršenja Pravila 1.4 Pre svega, želim da se izvinim ako sam svesno ili nesvesno prekršio pravila servera. Svestan sam da je pravilo 1.4 jasno i da postojanje više aktivnih naloga remeti fer igranje i balans unutar zajednice. Ukoliko je administracija donela ovu odluku na osnovu čvrstih dokaza, prihvatam odgovornost i izražavam iskreno žaljenje zbog tog postupka. Grand RP mi je veoma značajan i cenim vreme koje sam proveo u RP zajednici. Naučio sam lekciju i obećavam da se ovako nešto neće ponoviti. Molim vas da uzmete u obzir moj dosadašnji doprinos serveru, RP kvalitet i ponašanje, i da mi pružite drugu šansu da nastavim igranje na svom glavnom nalogu, u skladu sa svim pravilima. Ako postoji mogućnost za ublažavanje kazne ili raniji unban, bio bih veoma zahvalan. Spreman sam da poštujem sve uslove koje postavi administracija – bilo to probni period, dodatni nadzor ili ograničenja. Hvala vam što ste odvojili vreme da pročitate apel i nadam se pozitivnom ishodu. S poštovanjem Uker Zalinje.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom