Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
68480
Players nickname
Uros Escobarr
Suspect ID
61748,71484
Date of violation
Jun 23, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/uiVVdPt7Plc?si=qwkyvBr9QdXhl6wn

lerdyy

Player
Player
Zasto sprdas decka i zajebavas ga treba te kazniti a ja sam ti izbrojao imas 5 sekundi da napustis privatan posed i ti kad ulazis 10 puta necu ja stalno ponavljati to dostavi duzi pov pa ces cuti

Last edited:

paja1404

Player
Player
Sve u pov! Broje 5 sekundi za privatan posed i nedaju zaahtev da napustim posed!
ne vidim sta je problem ovde lik ti je izbrojo 5 sekundi da izadjes iz privatnog poseda on ima apsolutno pravo da ti broji da izadjes iz privatnog poseda cak i ako nema razlog zato sto je to njegov privatan posed i ti mi trebao da odes za fear rp imao si 5-6 pusaka na glavi i samo stojis

lerdyy

Player
Player
admin je vec doneo odluku na moju zalbu gde ce igrac sa idom 68480 dobiti kaznu za fear rp a ja neco dobiti za G.P 6.15 jer sam brojao

Refko Navaro

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.
ID 61748 dobit ce kaznuz a G.P 6.15 ( Izbrojan im je samo 5 sekundi i imate razlog IC ali niste im izdali validan sulov jer je potrebo i reci npr imas 5 sekundi napsutiti privatan posed a ne imas 5 sekundi privatan posed to nije validan uslov jer on ne zna st ada radi sa tim sto si mu reko privtan posed )
ID 67738 dobit ce kaznuz a G.P 6.15 ( Za tebe vazi isto kao i za druge uslov je nevalidan )
ID 71484 dobit ce kaznuz a G.P 6.15 ( Za tebe vazi isto kao i za druge uslov je nevalidan )
ID 58503 dobit ce kaznuz a G.P 6.15 ( Za tebe vazi isto kao i za druge uslov je nevalidan )​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom