Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
73081
Players nickname
Loki Myers
Suspect ID
41535
Date of violation
Jun 24, 2025
Time of violation
23 14
Proofs
https://youtu.be/qR9I7Sp7HSo

Loki Myers

Player
Player
kao sto se vidi u pov stajo sam dok me id 41535 udario autom pritom sam uso u tudje dvoriste di mi je jedan momak brojao i krenuo sam izaci van iz dvorista al pritom me id 41535 ubio bez da je brojao i poslje mene je doso ubiti moga kolegu

Miroljub

Player
Player
kao sto se vidi u pov stajo sam dok me id 41535 udario autom pritom sam uso u tudje dvoriste di mi je jedan momak brojao i krenuo sam izaci van iz dvorista al pritom me id 41535 ubio bez da je brojao i poslje mene je doso ubiti moga kolegu
Zgazio sam ga jer mi stoji na sred kapije a ubio jer mi 10 min stoji tu i ako su mu moje kelege odbrojali da se pomeri on nije i usput ovo se nije desilo u 23 i 14 kako je on napisao nego u 22 i 56 jer je dosao da ukrade 1 panel od 30k

Last edited:

Loki Myers

Player
Player
Zgazio sam ga jer mi stoji na sred kapije a ubio jer mi 10 min stoji tu i ako su mu moje kelege odbrojali da se pomeri on nije i usput ovo se nije desilo u 23 i 14 kako je on napisao nego u 22 i 56 jer je dosao da ukrade 1 panel od 30k
mozemo pokazati cijeli pov nije problem traje tri min od pocetka ne brini ides na odmor malo

toni dauria

Player
Player
ja mislim da ovo nije pravilo na povu pise 22:56 a on pise da se desava u 23:14 samo danas neiskustva a voli ovako da napravi scenu i da se pravi lud pritom nisu snimljeni svi slojevi igre igrac se necuje u cjelokupnoj svadi niti nije cjeli pov prikazan

Loki Myers

Player
Player
ja mislim da ovo nije pravilo na povu pise 22:56 a on pise da se desava u 23:14 samo danas neiskustva a voli ovako da napravi scenu i da se pravi lud pritom nisu snimljeni svi slojevi igre igrac se necuje u cjelokupnoj svadi niti nije cjeli pov prikazan
ekipica iz barcoda hoce spasiti clana vrlo ljepo igrac se ne cuje jel sutim ne razgovaram sa toksicnim ljudima a bome nesto ne stima sa barcodovcima

Status
Not open for further replies.
Top Bottom