Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Lokxx Keba

Player
Player
Ime: lokxx kebab
Pol:Muškarac
Starost: 34
Rasa:beijelac
Nacionalnost: engleski
Mjesto rođenja: Los Santos
Otac:-
Majka:-
Težina: 78
Visina: 190
Boja očiju:smeđa
Boja kose:smeđa
Tetovaže:leda
Prednosti:brz,snalazljiv,kreativan,mudar
Slabost:nestrpljiv

---Životna priča 200+ riječi:

Zovem se Lokxx Keba i rođen sam u srcu Los Santosa, gradu gdje snovi brzo rastu, ali još brže nestaju. Odrastao sam na ulicama Gantona, među grafitima, sirenama policije i basovima koji su se trsali iz prolazećih automobila. Ulica me naučila puno toga – kako prepoznati opasnost, kako se izabrati za sebe i, najvažnije, kome možeš vjerovati.

Od malih nogu bio sam u pokretu. Nije bilo lako – obitelj je živjela skromno, a mogućnosti su bile ograničene. Škola me nije previše zanimala, ali sam zato brzo naučio kako se snalaziti u stvarnom životu. Počeo sam kao dostavljač, onda me zanio svijet trka, kako sam vremenom izgradio ime u underground sceni Los Santosa. Bio sam poznat po svojim brzim autima, hladnoj glavi i odanosti ekipe.

Ipak, u jednom trenutku shvatio sam da život na rubu nema budućnosti. Počeo sam ulagati u legalne poslove – otvorio sam garažu, pokrenuo tuning radionicu i sada pomaže mladima da pronađu svoj put, daleko od kriminala.

Danas sam poznat ne samo kao bivša ulica legende, već i kao čovjek koji se okrenuo boljem životu. Moj cilj je da pokažem da svatko, bez obzira gdje je rođen i kako odrastao, može uspjeti ako odluči promijeniti smjer.

Ishodi:
Lokxx može ići 2v1.
- Lokxx može pretrazivati, vuci, vezati, pruzati pomoc i sve ostale stvari sa revolverom/tejzerom/pistoljem.
-Lokxx može pretrazivati sa svake strane.
- Lokxx može voziti svaki off road auto do 60km/h.
- Lokxx može slomiti kamericu osobi koju je uhvatio (me, do, try obavezno

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaćeno.
Pazite na pravilo PG - 60km/h
Biografija NE vazi ni u drzavnoj ni u kriminalnoj organizaciji!

U slucaju kršenja server pravila ili neaktivnosti biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom