Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57597
Players nickname
Jakii Sopranoo
Suspect ID
00000
Date of violation
Jun 25, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/WH1se1Imhqk

Jakii Sopranoo

Player
Player
POV, prvo trci dok me vuce, drugi radi mg i na kraju drze puske na meni i traze me pare koje ja nisam uzeo a oni tvrde da jesam...

Pov koji potvrduje da nisam ja uzeo pare:

David MCGwen

Player
Player
Promjeni ime iz Jaki u Placki Picka Soprano .

I da te napomenem za ovo pravilo koje konstantno krsis 1.9 Zabranjeno je blokirati ulaz barikadama ili automobilima. Morate ostaviti besplatan prolaz kroz koji ljudi mogu proći vozeći automobile. | Zatvor 120 min STO VAZI I ZA STEPENISTE !

Last edited:

Jakii Sopranoo

Player
Player
Promjeni ime iz Jaki u Placki Picka Soprano .

I da te napomenem za ovo pravilo koje konstantno krsis 1.9 Zabranjeno je blokirati ulaz barikadama ili automobilima. Morate ostaviti besplatan prolaz kroz koji ljudi mogu proći vozeći automobile. | Zatvor 120 min STO VAZI I ZA STEPENISTE !
Prolaz za auto je ostavljen, za pjesake isto, auto je postavljen da preko njega ne pucate po nama, vi pored auta mozete proc kao sto ste i prosli, ako treba pov, i to mogu dostaviti..

A za ovo "Placi Picka Soprano" bi zamolio da administracija kazni forum nalog za vrijedanje...

David MCGwen

Player
Player
Prolaz za auto je ostavljen, za pjesake isto, auto je postavljen da preko njega ne pucate po nama, vi pored auta mozete proc kao sto ste i prosli, ako treba pov, i to mogu dostaviti..

A za ovo "Placi Picka Soprano" bi zamolio da administracija kazni forum nalog za vrijedanje...
Ne moze se proci . Imam vise POV-ova kao dokaz

Status
Not open for further replies.
Top Bottom