Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno krsenje pravila I ID 7721

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51052
Players nickname
Vale Divo
Suspect ID
7721
Date of violation
Jun 25, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Wv9-3Z1_f_Q&list=RDWv9-3Z1_f_Q&start_radio=1&pp=oAcB

valedivoo

Player
Player
Postovana administracijo,igrac mnogo krsi pravila i samim tim nam unistava rp i kada ga neko okaci moli da povuku.Smatram da nije uredu i molio bih vas da kaznite igraca.

MaliSir

Player
Player
Pacenik i pacov koji pokusava drugim ljudima da namesti ban

kao sto sam rekao i pre vrv si tip osobe koji bi bulju dali da posalju nekoga 2h u jail

Ti mislis da si ti svecka ?
ponasas se kao da nikad nisi prekrsio pravilo ili psovao

Ovo sto radis je jadno ja za svako pravilo sto sam prekrsio sam posteno bio kaznjen
ovaj vid namestanja bana je pacenicki

Takodje igram na serveru preko 3 godine i naravno da se nakupilo zalbi

Dok sa druge strane ti igras na serveru 6 meseci i dosad si bio kaznjen 20 puta plus 3 put si bio BANOVAN!

tako da nemoj da glumis da si svetac i nemoj ljudima da namestas ban jer je veoma ali veoma jadno od strane tebe

I voleo bih da kad vidis ovu poruku da mi odgovoris na pitanje

Sta sam ja to tebi tacno konkretno uradio da bi ti meni namestao ban?

(Predpostavljam da je slucaj je vredan)

Umesto privatno da mi posaljes poruku i da resimo problem koji imas
ti se odlucujes na ovako jadan potez.

4biggiecheese20 dodaj me na discordu ako hoces ovo da resimo privatno i ko zreli ljudi a ne na ovaj nacin.

Last edited:

Dejan Slash

Player
Player
Postovana administracijo,igrac mnogo krsi pravila i samim tim nam unistava rp i kada ga neko okaci moli da povuku.Smatram da nije uredu i molio bih vas da kaznite igraca.

Postovani, morate uzeti u obzir da ste prikupili dokaze o konstantnom krsenju pravila sa dokazima od 6 novembra 2022 pa na dalje sto sobzirom na broj ID sa moje tacke gledista uopste nije velik broj kazni.
Problem i sam zacetak ove zalbe verovatno je nastao zbog nekog dogadjaja iz proslosti koji nije mogao da se resi recima vec pokusajem namestanja banova i ostalim metodama.
Sa moje perspektive gledista decko je sasvim okej i sa rp i van rp strane i ne zasluzuje ban.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom