Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
66311
Players nickname
Kaito Kiritsuke
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jun 23, 2025
Time
22:30
Proofs
https://imgur.com/a/5r0AgBW

Kaito Kiritsuke

Player
Player
Poštovani administratori GrandRP servera,

Ovim putem želim da Vam se obratim sa iskrenom molbom za skidanje bana koji mi je izrečen zbog prekršaja u vezi sa prodajom pancira iz organizacije, što je protivno pravilima servera.

Svestan sam da sam pogrešio i ne bežim od odgovornosti. Ipak, želim da napomenem da je ovo moja prva kazna i prva ozbiljnija greška otkako igram na serveru. Panciri koji su bili predmet prekršaja nisu prodati niti izgubljeni – i dalje ih imam i spreman sam da ih odmah vratim natrag.

U potpunosti razumem ozbiljnost situacije i spreman sam da snosim posledice. Ukoliko je potrebno, prihvatam kaznu u vidu money wipe-a, i ukoliko se u budućnosti ponovi sličan prekršaj – potpuno razumem i prihvatam trajni IP ban.

GrandRP zajednica mi mnogo znači, uložio sam dosta vremena i truda u svoj razvoj na serveru, i iskreno bih voleo dobiti još jednu šansu da pokažem da mogu igrati po pravilima i doprineti pozitivnoj atmosferi na serveru.

Unapred hvala na razmatranju ove molbe i na vremenu koje ste odvojili.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Ime social cluba sa kojeg je nalog napravljen i mozete li nastaviti igru sa istog?

Nixa Simba

Mozes li nastaviti igru sa tog sociala?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom