Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
74265
Players nickname
Stojke Angell
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 23, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/ksLkty9Coy4

Diego Mersi

Player
Player
Postovana administracijo fali pocetak situacije . Hvala lijepo . Da se fino vidi zasto doticni tu lezi i da je preksio GP 6.15

Stojke.

Player
Player
Postovana administracijo fali pocetak situacije . Hvala lijepo . Da se fino vidi zasto doticni tu lezi i da je preksio GP 6.15
Za g.p 3.1 ne treba pocetak situacije sve se vidi na povu bitno je da se cuje moj mikrofon hvala. I to jeste ceo pov. tako da placi i vidimo se kad budete radili sledecu aplikaciju za neformalnu

Diego Mersi

Player
Player
Za g.p 3.1 ne treba pocetak situacije sve se vidi na povu bitno je da se cuje moj mikrofon hvala. I to jeste ceo pov. tako da placi i vidimo se kad budete radili sledecu aplikaciju za neformalnu
Majmunko kacis onda mene jer sam te ja iznapusavao. A fali pocetak opet ti kazem

Stojke.

Player
Player
Sve se vidi u povu pri kraju je jedan priznao da je doticno iz porodice hell orange. i njegov maticni i ime i prezime ig. Ako se provere logovi vidi se da su svi koji me psuju na povu iz porodice hell orange. Zamolio bih da se familija najstrozije kazni.
Takodje zelim da dodam da id 19930 se predstavlja kao admin i ako nije. zamolio bih i da se to kazni.

Vukasin Siciliano

Player
Player
Sve se vidi u povu pri kraju je jedan priznao da je doticno iz porodice hell orange. i njegov maticni i ime i prezime ig. Ako se provere logovi vidi se da su svi koji me psuju na povu iz porodice hell orange. Zamolio bih da se familija najstrozije kazni.
Sad ces za impersonejting saddadada HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

Diego Mersi

Player
Player
Postovana administracijo , zelio bih da ovu zalbu uzmem na sebe , jer nista i niko iz fema nije radio . A doticni je dosao 5 minuta prije na Vinograd prisao nam je panelima fino je zamoljen da se udalji , udaljio se ali je poceo da puca po nasem fem lideru , i svjestan sam da sam ga napusio i svoje greske !

Koki Candyman

Player
Player
Postovana administracijo , zelio bih da ovu zalbu uzmem na sebe , jer nista i niko iz fema nije radio . A doticni je dosao 5 minuta prije na Vinograd prisao nam je panelima fino je zamoljen da se udalji , udaljio se ali je poceo da puca po nasem fem lideru , i svjestan sam da sam ga napusio i svoje greske !
opusti se ee pogresili ste guraj dalje nece biti nista samo ces se kupati 7 dana, imas srece sto ja nisam bio tu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom