Dobri kotacici na stolici zanimaju me koji?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!proslo vremekakav je to pov ocu duzi pov svejedno ti je vrijeme proslo
Ne zanima mene tvoj zivot ti pov nisi poslo na vrijeme niti ti je pov validan pakazes kako di hito mene 1 a na mom povu se vidi da si me 2 puta hito i onda ti je lockalo na ovog izaimam zivot pa nisam stigo da posaljem pov u zadatom vremenu bice rejected ne znam sta ti nije jasno
au mentolu mali na 3 informala si otiso ne kenjajNe zanima mene tvoj zivot ti pov nisi poslo na vrijeme niti ti je pov validan pakazes kako di hito mene 1 a na mom povu se vidi da si me 2 puta hito i onda ti je lockalo na ovog iza
Hahahahahah jos jedan ban evejderau mentolu mali na 3 informala si otiso ne kenjaj
au sta ti pricas sineNe zanima mene tvoj zivot ti pov nisi poslo na vrijeme niti ti je pov validan pakazes kako di hito mene 1 a na mom povu se vidi da si me 2 puta hito i onda ti je lockalo na ovog iza
npcNe zanima mene tvoj zivot ti pov nisi poslo na vrijeme niti ti je pov validan pakazes kako di hito mene 1 a na mom povu se vidi da si me 2 puta hito i onda ti je lockalo na ovog iza