By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ban evejder okacio hahahaa dobio ban za cit zbog mene i sad nastavljasSve se vidi na POVu, igrac ID 43072 govori: "Mali ako ti puknem macolu vraticu te u caletova jaja".
pusi mi i ti kurac , i ti si brandov kericnije ti vrijedno nikog iz familije, ti bi trebo dobit za ban evade
Ajde debeli smiri seaj ne dirajte mi Paranoida jebacu vam mamu svima, ja cu vas vratiti u caletova jaja, kome ce Brando da pukne macolu celava jajara iz Novog Sada nasaftate mi se muda svi zajedno sa njime.
Bas sam debeo, puno je 60 kila, cak je i previse.Ajde debeli smiri se
Sve se vidi na POVu, igrac ID 43072 govori: "Mali ako ti puknem macolu vraticu te u caletova jaja".
Ajde debeli smiri se
To sto sam reporto citera da dobije ban ne znaci da morate da se gubite mala grupica ban evejderasamo znas da jedes govna, mesas se u sve pipni trave malo![]()
da da sigurno cituje samo je bolji od tebeTo sto sam reporto citera da dobije ban ne znaci da morate da se gubite mala grupica ban evejdera
Ako si video pov video se heal bind majmune glupida da sigurno cituje samo je bolji od tebe
imas movent kao moja baba pokojnaAko si video pov video se heal bind majmune glupi
pa zato i jesam 74k id debilu jedanimas movent kao moja baba pokojna
pa kakve veze ima id sa pucanjem? i ja sam 45 k id i jedan od najboljih sam.pa zato i jesam 74k id debilu jedan
pa poceo sam da igram igricu u martu a ti no live-as igricu od kad si poceopa kakve veze ima id sa pucanjem? i ja sam 45 k id i jedan od najboljih sam.
ja sam postao dobar pucac za nedelju dana, ako je to sektanje igrice ja ne znam onda.pa poceo sam da igram igricu u martu a ti no live-as igricu od kad si poceo