1. Vaše ime IRL:Mateja
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:4-5 sati
5. Vaš Discord:vodjabezlica
6. Vaše ingame ime:Mata Angel
7. Vaš ID:59647
Dodatne informacije
1. Lider za BLOODS STREET GANG
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
2.1
Hocu da budem lider Bloodsa jer volim taj fazon bande,i mislim da bi mogao da napravim jaku i slozenu ekipu.Imam iskustva sa RP-om i vodjenjem,Ne jurim samo da pucam,vec da budemo svi aktivni i uzivamo.
2.2
Prijavljujem se jer iskreno volim da igram sa ekipom i da organizujem stvari.Bloods su mi uvek bili zanimljiva banda i mislim da mogu da ih vodim na pravi nacin.Kroz dobar RP,postovanje pravila i druzenje.
2.3
Hocu biti lider jer zelim da Bloods opet postanu ozbiljna organizacija na serveru.Imam dosta ideja i volim da radim sa ljudima.Funkcionisace kako treba i pokazacu ko smo i sta smo!
3.1
Rankovi:
1.Blok klinac
2.Blokovski cistac
3.Zver bloka
4.Setac ulice
5.Ulicni regruter
6.Mali diler
7.Diler iz senke
8.Glava dilera
9.Ulicar
10.Kralj Ulice
11.Leva ruka
12.Desna ruka
13.Gospodar bande
3.2
Znam da okupim ljude koji igraju ozbiljno, ali opusteno.
Okupicu ekipu koja zna da igra RP kako treba, ali ću i pomoci novima da nauce bez ismejavanja, bez glupiranja. Bice mesto za svakog ko hoce da gura ulicnu pricu. Tako gradimo kvalitetnu bandu i bolji RP na serveru, ne samo za nas nego i za druge organizacije.
HVALA NA CITANJU!
SRECNO OSTALIM KANDIDATIMA.
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:4-5 sati
5. Vaš Discord:vodjabezlica
6. Vaše ingame ime:Mata Angel
7. Vaš ID:59647
Dodatne informacije
1. Lider za BLOODS STREET GANG
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
2.1
Hocu da budem lider Bloodsa jer volim taj fazon bande,i mislim da bi mogao da napravim jaku i slozenu ekipu.Imam iskustva sa RP-om i vodjenjem,Ne jurim samo da pucam,vec da budemo svi aktivni i uzivamo.
2.2
Prijavljujem se jer iskreno volim da igram sa ekipom i da organizujem stvari.Bloods su mi uvek bili zanimljiva banda i mislim da mogu da ih vodim na pravi nacin.Kroz dobar RP,postovanje pravila i druzenje.
2.3
Hocu biti lider jer zelim da Bloods opet postanu ozbiljna organizacija na serveru.Imam dosta ideja i volim da radim sa ljudima.Funkcionisace kako treba i pokazacu ko smo i sta smo!
3.1
Rankovi:
1.Blok klinac
2.Blokovski cistac
3.Zver bloka
4.Setac ulice
5.Ulicni regruter
6.Mali diler
7.Diler iz senke
8.Glava dilera
9.Ulicar
10.Kralj Ulice
11.Leva ruka
12.Desna ruka
13.Gospodar bande
3.2
Znam da okupim ljude koji igraju ozbiljno, ali opusteno.
Okupicu ekipu koja zna da igra RP kako treba, ali ću i pomoci novima da nauce bez ismejavanja, bez glupiranja. Bice mesto za svakog ko hoce da gura ulicnu pricu. Tako gradimo kvalitetnu bandu i bolji RP na serveru, ne samo za nas nego i za druge organizacije.
HVALA NA CITANJU!
SRECNO OSTALIM KANDIDATIMA.