Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Blods Street Gang | Sima Afftaff

Rejected
Status
Not open for further replies.

sima hamer

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Lovro
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:UTC+1
4. Prosjek online po danu:4-5
5. Vaš Discord:sima191
6. Vaše ingame ime:Sima Afftaff
7. Vaš ID:44954

Lider za…Lider za Blods Street Gang

1. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje),
Prvi razlog je moje prethodno iskustvo u kriminalnim organizacijama, gde sam imao priliku da radim kao zamenik lidera. To mi je dalo jasnu sliku kako funkcioniše vođenje ekipe i organizacija akcija. Drugi razlog je želja da okupim stabilnu i aktivnu ekipu koja će redovno učestvovati u dešavanjima na serveru – bilo da su to pljačke, otmice ili borbe u getu. Već imam tim ljudi koji su spremni da rade ozbiljno i konstantno, što je velika prednost. Treći razlog – voleo bih da pokušam da vodim organizaciju kroz dva mandata i dokažem da mogu da budem odgovoran i uspešan lider. Uveren sam da bih kroz saradnju sa drugim kriminalnim grupama mogao dodatno da unapredim celokupnu scenu i doprinesem serveru kroz kvalitetan i aktivan RP.
  1. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji,
Moj plan je da kroz redovnu aktivnost u getu podstaknem članove organizacije da napreduju kroz rankove, uz bonuse kao motivaciju. Takođe, planiram da uvedem kvalitetnije talacke situacije, sa većim fokusom na RolePlay aspekt, kako bi sve izgledalo uverljivije i interesantnije za obe strane. Imaću poseban tim zadužen za grafite, koji će se baviti farbanjem i prikupljanjem zarade. Taj novac će se koristiti za kupovinu oružja i dodatne benefite za članove. Jedan od važnijih ciljeva mi je da uspostavim zdravu saradnju sa drugim kriminalnim organizacijama – kako bismo zajedno kontrolisali geto, umesto da ulazimo u nepotrebne konflikte. Unutar organizacije, imaću tim iskusnih ljudi koji će pomagati u upravljanju.

1. Newbie
2. New boy
3. Ghetto Baby
4. Dealer
5. Grafiti Team
6. Mid Gheto Boy
7. Gangster
8. Old Gheto Boy
9. Turfer
10. Enforcer
11. Captain
12. Co-leader