Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18441
Players nickname
Teo Bambele
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jun 30, 2025
Time
00:33
Proofs
xxx

Teo Swayze

all eyes on me👀
Player
Poštovani Abrahame, Aldine i Mujo,

Pre svega, želim da vam se iskreno zahvalim što ste odvojili vreme da pročitate ovu poruku

Pišem ovo tačno mesec dana od zadnjeg appela kog sam napravio .

Obraćam vam se povodom svoje blackliste iz Administracije koju sam dobio 10 ( link aplikacije ) novembra 2023. godine. Od decembra 2022 do novembra 2023 godine bio sam deo admin tima tri puta, ali tada, sa svega 15 godina, iskreno nisam bio siguran šta tačno želim i kako da se ponašam u toj ulozi. Bio sam neodlučan, nisam razumeo razliku između odgovornosti koje nosi pozicija admina i same želje da igram kao igrac i RP-am.
Nažalost, poslednja situacija koja se dogodila je uzrok moje blackliste razumem i prihvatam potpunu odgovornost za sve što se tada dogodilo. Shvatam da sam izgubio vaše poverenje, ali vas ovim putem molim da uzmete u obzir i moju sadašnju perspektivu. Prošlo je dosta vremena više od godinu i po dana. U međuvremenu sam ozbiljno razmislio o svom ponašanju i načinu na koji sam se nosio sa pozicijom admina. Sada mi je potpuno jasno gde sam grešio i šta se sve moglo sprečiti da sam bio zreliji i odgovorniji. Naučio sam na svojim greškama.
Želim da se posebno izvinim Nixi zbog neprijatne situacije koju sam izazvao. Nije bilo zlonamerno, ali nažalost, bilo je dovoljno ozbiljno da dovede do posledica koje su me udaljile iz Admina.
Aldine, tebi se posebno obraćam i molim te za još jednu priliku da dokažem da mogu biti pouzdan, odgovoran i posvećen član admin tima. Iskreno volim ovu zajednicu i posao admina oduvek sam želeo da se ostvarim u toj ulozi, i verujem da sada imam i zrelost i stav da to uradim kako treba.
Znam da sam pao u vašim očima, i potpuno razumem ako postoji doza nepoverenja. Ipak, iskreno se nadam da ćete prepoznati moju želju da se popravim i da vam dokažem da mogu i znam bolje.
Još jednom vam svima iskreno zahvaljujem i tebi, Aldine, i Nixi, i Abrahame na svakoj prilici koju ste mi već dali.
Ukoliko postoji ikakva šansa za novu priliku, bio bih vam neizmerno zahvalan.

Želim vam ugodan ostatak dana/veceri Teo Alhabib .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom