By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!placi jos maloPa smem tu da ti brojim brojao sam ti preko 5 puta ti si se stalno vracao plus ear rape plus mg preko discorda zoves ljude da dodju sam sebe si okacio
placi hahahahahahahah ovo je OFF - TOPICplaci jos malo
pa dobor ako imas pov okaci me za baitPa smem tu da ti brojim brojao sam ti preko 5 puta ti si se stalno vracao plus ear rape plus mg preko discorda zoves ljude da dodju sam sebe si okacio
necu jer sve jedno ovo nije 6.15 tako da ne morampa dobor ako imas pov okaci me za bait
kak nije njesam reko da idem izaso sam onu zonu de mozes pucat ti i mn dalje brojisnecu jer sve jedno ovo nije 6.15 tako da ne moram
si glup ja sam ubi onog a ti si doso s bugatiom i onda si mi poco brojat ja reko idem a ti trcis za menom a znao si da te nebi puco jer nisam imo pancir i pola heltasmem ti tu jos brojati jer se vracas svake sekunde
ti nisi se udalji nego si dosao tu i cekao da se vratis preko dc si zvao lika MG deres se Ear rape aj zsi glup ja sam ubi onog a ti si doso s bugatiom i onda si mi poco brojat ja reko idem a ti trcis za menom a znao si da te nebi puco jer nisam imo pancir i pola helta
namerno se deres cuje seto nije ear rape nego se meni tako cuje na snimci inace in game nije tako