Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42542
Players nickname
Knele White
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Feb 16, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/undefined

Knele White

Player
Player
Poštovani,
Dana 16.02.2025. godine moj nalog (ID 42542) je banovan zbog vrijeđanja samog GrandRP projekta.
Ovim putem želim da se izvinim zbog svog ponašanja i riječi koje sam izgovorio. Potpuno sam svjestan situacije i priznajem svoju grešku. Nije mi bila namjera da vrijeđam projekat ili administraciju, ali sam u tom periodu imao određene privatne probleme i bio pod velikim stresom, što je rezultiralo da situacija eskalira i da reagujem neprimjereno. Shvatam da to nije opravdanje za moje ponašanje i žao mi je što sam narušio pravila servera i povjerenje zajednice.
GrandRP projekat mi mnogo znači jer sam kroz igru proveo dosta vremena, stekao prijatelje i mnogo lijepih iskustava, te ne bih želio da sve to izgubim zbog jedne greške. Zadnje što želim naglasiti jeste da ću, ukoliko dobijem unban, definitivno se potruditi da poštujem sva pravila zajednice kako bi sve ostalo stabilno i kako bih nastavio doprinositi serveru na pozitivan način.
Molim administraciju da razmotri moj apel i pruži mi drugu šansu. Spreman sam prihvatiti odgovornost za svoje riječi, kontrolisati svoje reakcije i ponašanje, te u budućnosti izbjegavati bilo kakvo neprimjereno ponašanje bez obzira na lične okolnosti, također pristajem na potpuni money-wipe i sve dodatno potrebno kako bih nastavio sa svojom ulogom člana zajednice.

Hvala unaprijed na razumijevanju i vremenu koje ste odvojili za čitanje ovog apela.
Srdačno,
Knele White
ID 42542

Status
Not open for further replies.
Top Bottom