Pre svega moje postovanje.Pre skoro pola godine desila se greska unutar moje organizacije[Vagos] greska je bila unutar Turfa i davanja teritorija trenutnim Ballasima da bi uzeli sezonu kako bi se teritorije restartovale i kako bi poceli ponovo sa teritorijama od nule.Ta ekipa je presla kod mene i prijavljen sam za namestanje sezone sto je tacno i krivim sebe radi toga sto se desilo jer ja kao Lider tada nisam obracao paznju tolko na Turfove nego sam vodio bandu radi aktivnosti same bande i moje ekipe.Nisam direktno ucestvovao u namestanju,vec u mom ne znaju sta rade moji Turferi,priznajem da sam kriv ali mi je veoma zao jer sam ulozio dosta truda prvo za Marabuntu dok sam je vodio pa onda za Vagose odma posle Marabunte,dosta vremena sam dao i radi Turfa sam izgubio poverenje i titulu Lidera.Zamolio bih te Abrahame da mi pruzis jos jednu sansu jer mi je stalo stvarno do Granda dobra je prica i sistemi bande su mi uvek bili TOP i znam kako da vodim organizaciju koja bi bila veoma aktivna,tada smo brojali 109 clanova online i svaki dan smo radili sve i svasta i bilo je odlicno.Dosta ljudi me pita kad cu se vratit da uzmem ponovo nesto da napravimo opet jaku pricu ali radi svoje greske i ne znanja oko Turfa i namestanja sam prodao maltene svoju ekipu.Zeleo bi da mi pruzite jos jednu sansu da pokazem ko sam i sta sam i da ta sansa nece biti prokockana i da ce se moje buduce organizacije[Kriminalne] pamtiti samo po dobroj prici i zezanju kao sto se pamte Vagosi koji su bili stub tog vremena za Crime organizacije.
Jos jednom hvala sto cete procitati ovo i ocekujem pozitivan odgovor jer mi je stvarno stalo do ovoga najvise zbog ekipe i vremena koju sam upozno i sa kojima sam ostao u odlicnim kontaktima i ostalo hvala jos jednom!
Sto se tice server pravila i ostalog nisam krsio jer stvarno gotivim ovaj projekat i pazim sto radim.
Jos jednom hvala sto cete procitati ovo i ocekujem pozitivan odgovor jer mi je stvarno stalo do ovoga najvise zbog ekipe i vremena koju sam upozno i sa kojima sam ostao u odlicnim kontaktima i ostalo hvala jos jednom!
Sto se tice server pravila i ostalog nisam krsio jer stvarno gotivim ovaj projekat i pazim sto radim.