onda me je ubio id:73596 pa onda je poceo da puca u gume i kad je doktor dosao poceo da puca u nebo i kad me je poceo dizat namjerno me je dovrsio
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!izmijenio sam naslov pa dako bude okej sadNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu
Molim vas ispravite naslov zalbe. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE
Imate rok 12 sati
okej hvala promijenio samPromenis naslov u G.P.6.15 | 73596
izmijenio samNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu
Molim vas da dostavite POV od početka situacije
Imate rok 12 sati
okaci*hahahahhaha nokaci citac pov odbrojano ti je plus smo ti polomili kamericu
pa ako sti brojao sto ne okacishahahahhaha nokaci citac pov odbrojano ti je plus smo ti polomili kamericupa
pa jel ja pravim zalbu ili ti ?pa ako sti brojao sto ne okacis
pa ako sti brojao sto ne okacis
pa ja samo kazem ako imas citavu situciju sto se desila sinoc okacis i to je to ja sam snimio tu kad me me je ubio i namjerno me je dovrsio kad me je poceo dizati doktorpa jel ja pravim zalbu ili ti ?
hahahhahahahahahhah ako ces kacit onda kaci ako imas pov a ne tu da mi glumis nekogpa ja samo kazem ako imas citavu situciju sto se desila sinoc okacis i to je to ja sam snimio tu kad me me je ubio i namjerno me je dovrsio kad me je poceo dizati doktor
samo se smiri i ponasanje malo popravi sve 5kolko si jadan
JESIL DOSTAVIO POV?samo se smiri i ponasanje malo popravi sve 5
uzivaj samoJESIL DOSTAVIO POV