Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32320
Players nickname
Mane Novak
Suspect ID
61748
Date of violation
Jul 2, 2025
Time of violation
14:54
Proofs
https://youtu.be/GApMe6BIZd4

lerdyy

Player
Player
evo pov gde mi je puklo nisam uradio F1 sva sreca pa sam sacuvao

Miki Blacck

Player
Player
Oces se rasplakat mozda? Da donesem maramicu?
pa majmune to ja tebe pitam places i kacis jer nemas 2 revolvera pa moras robat,al sve 5 robaj kolko oces tvoja stvar al ne moras bas u jednom danu 4 ljudi okacit...

Mane Novak

🫡
Player
pa majmune to ja tebe pitam places i kacis jer nemas 2 revolvera pa moras robat,al sve 5 robaj kolko oces tvoja stvar al ne moras bas u jednom danu 4 ljudi okacit...
Ja cu kacit kolko ja ocu ko sto su drgi mene tako cu i ja i ne vrijeđaj da nebi dobio za TOXIC gledaj svoja posla a ne sta drugi rade nije meni do dva reva imam ih 1002 nego do toga sto su drugi mene kacili pa sam i ja poceo a ti ko sto sam ti reko gledaj svoja posla ne seri po drugima

Miki Blacck

Player
Player
Ja cu kacit kolko ja ocu ko sto su drgi mene tako cu i ja i ne vrijeđaj da nebi dobio za TOXIC gledaj svoja posla a ne sta drugi rade nije meni do dva reva imam ih 1002 nego do toga sto su drugi mene kacili pa sam i ja poceo a ti ko sto sam ti reko gledaj svoja posla ne seri po drugima
alo sine nemoj se kurciti kacis jer si ovisnik

GG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom