Oh ne!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!salim se nez nek odluci adminiscupo kablove od interneta![]()
ma najace da cu cupati kabloveiscupo kablove od interneta![]()
hhahahahahah ne kad mi pukne ili ti crasha bude conecting lost a kad black skrina onda izbaci skrozDruže kad ti crasha izbacite skroz a ne conection lost ...
HAHAHAHHhhahahahahah ne kad mi pukne ili ti crasha bude conecting lost a kad black skrina onda izbaci skroz
wowHAHAHAHH
koji si ti decko forum warrior danas si 10 likova okacio,dobro suzu nisi pustio zbog 2 reva i malo metakaiscupo kablove od interneta![]()
Oces se rasplakat mozda? Da donesem maramicu?koji si ti decko forum warrior danas si 10 likova okacio,dobro suzu nisi pustio zbog 2 reva i malo metaka
pa majmune to ja tebe pitam places i kacis jer nemas 2 revolvera pa moras robat,al sve 5 robaj kolko oces tvoja stvar al ne moras bas u jednom danu 4 ljudi okacit...Oces se rasplakat mozda? Da donesem maramicu?
Ja cu kacit kolko ja ocu ko sto su drgi mene tako cu i ja i ne vrijeđaj da nebi dobio za TOXIC gledaj svoja posla a ne sta drugi rade nije meni do dva reva imam ih 1002 nego do toga sto su drugi mene kacili pa sam i ja poceo a ti ko sto sam ti reko gledaj svoja posla ne seri po drugimapa majmune to ja tebe pitam places i kacis jer nemas 2 revolvera pa moras robat,al sve 5 robaj kolko oces tvoja stvar al ne moras bas u jednom danu 4 ljudi okacit...
alo sine nemoj se kurciti kacis jer si ovisnikJa cu kacit kolko ja ocu ko sto su drgi mene tako cu i ja i ne vrijeđaj da nebi dobio za TOXIC gledaj svoja posla a ne sta drugi rade nije meni do dva reva imam ih 1002 nego do toga sto su drugi mene kacili pa sam i ja poceo a ti ko sto sam ti reko gledaj svoja posla ne seri po drugima
JOJ BEZ PLAKANJE HVALAalo sine nemoj se kurciti kacis jer si ovisnik
GG
ne seri kuronjaaaJOJ BEZ PLAKANJE HVALA
ma nek kaci brt svakom se desilo da mu pukne u nekoj takvoj situacijialo sine nemoj se kurciti kacis jer si ovisnik
GG