Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32320
Players nickname
Mane Novak
Suspect ID
0000
Date of violation
Jul 2, 2025
Time of violation
22:40
Proofs
https://youtu.be/WxbiTUeh8hM?si=udKkRJuGBkABtDbJ

Mane Novak

🫡
Player
Mislim da ovakvi ljudi nisu potrebni na ovako ljepom projektu di ljudi porvode vrijeme i zabavljaju se sa svojim prijateljima, upoznaju nove ljude (prijatelje).
Tako da ova loša strana ljudi koja prijete i vrijeđaju mislim da ne zaslužuje biti na ovom serveru!

Ja zbog svoje sigurnosti ovo saljem prvo vama jer postovana administracijo, a ako ga ovo ne smiri morat cu upregnut jace sile!! :(

Kolko god ovo moze bit samo poruka nekog moze dovest u situaciju da se ubije, te je meni drago da je meni posto ovo ne nekom drugom ko bi možda i napravio takvo što! Također ta osoba nije maloljetna ili takvo sto nego ima svoju obitelj i ne razmišlja o tome da to jednog dana neko može poslat njegovom dijetetu. Tako da ako su potrebne nekakve dodatne informacije o osobi dostavit cu ali poruka koju je poslao sve govori o njemu!!!

Hvala na razumijevanju, ugodan ostatak veceri!!

trpac

Player
Player
Respect sto mislite na druge ljude (y), takoder poznava sam tog coveka te je i meni iste stvari pricao ig ali meni kamerica nije radila.

Joe Cappone

Player
Player
Mislim da ovakvi ljudi nisu potrebni na ovako ljepom projektu di ljudi porvode vrijeme i zabavljaju se sa svojim prijateljima, upoznaju nove ljude (prijatelje).
Tako da ova loša strana ljudi koja prijete i vrijeđaju mislim da ne zaslužuje biti na ovom serveru!

Ja zbog svoje sigurnosti ovo saljem prvo vama jer postovana administracijo, a ako ga ovo ne smiri morat cu upregnut jace sile!! :(

Kolko god ovo moze bit samo poruka nekog moze dovest u situaciju da se ubije, te je meni drago da je meni posto ovo ne nekom drugom ko bi možda i napravio takvo što! Također ta osoba nije maloljetna ili takvo sto nego ima svoju obitelj i ne razmišlja o tome da to jednog dana neko može poslat njegovom dijetetu. Tako da ako su potrebne nekakve dodatne informacije o osobi dostavit cu ali poruka koju je poslao sve govori o njemu!!!

Hvala na razumijevanju, ugodan ostatak veceri!!
di je ode blackmailing ???????????????????????????????????????????????????????????????

Mane Novak

🫡
Player
Black mailing je ako naprimjer ti evadas i ja te ubio bez da sam brojo ja ti kazem povuci ili te kacim za ban evade to je blackmailing ne ovo sto si ti okacio
Blackmailing je čin u kojem neko preti da će otkriti ili objaviti neku kompromitujuću, sramnu ili štetnu informaciju o drugoj osobi, osim ako mu ta osoba ne da novac, uslugu, ili ne učini nešto što ucenaš traži

vaskyezz

Player
Player
Druze to je preko disorcda i jos nemas skroz validan dokaz da je to on preko discorda moze da pise sta oce

Mane Novak

🫡
Player
Druze to je preko disorcda i jos nemas skroz validan dokaz da je to on preko discorda moze da pise sta oce
Situacija je pocela zbog Grand Rp servera na sto je on nastavio ne ing nego na disc vrijeđat itd

Status
Not open for further replies.
Top Bottom