By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Na pocetku pov-a cujese da sam brojao I kad sam rekao jedan poceo sam da pucam ti si isekao video kad se video razlog za brojanjem I brojanjeOkaci ceo pov gde sam imao razlog da ti brojim na ulici I gde sam ti brojao.
Na pocetku pov-a cujese da sam brojao I kad sam rekao jedan poceo sam da pucam ti si isekao video kad se video razlog za brojanjem I brojanje
Jesi i priznajem ti si meni brojao,ali ne smes pucati na ulici.Meni je drago sto ti hoces da se odbranis ali to treba administracija proceniti i da ti da li je validan dokaz.Na pocetku pov-a cujese da sam brojao I kad sam rekao jedan poceo sam da pucam ti si isekao video kad se video razlog za brojanjem I brojanje
Ja sam imao razlog da ti brojim na ulici koji si ti isekao ili nemas pov gde imam razloga za brojanjem na ulici.Jesi i priznajem ti si meni brojao,ali ne smes pucati na ulici.Meni je drago sto ti hoces da se odbranis ali to treba administracija proceniti i da ti da li je validan dokaz.
I ako sam ti brojao sa razlogom zasto se nisi sklonio?? To je FearRPJesi i priznajem ti si meni brojao,ali ne smes pucati na ulici.Meni je drago sto ti hoces da se odbranis ali to treba administracija proceniti i da ti da li je validan dokaz.
moze da se vidi da je kamerica upaljene tek kad je zadnje dve sekudner brojao pocetak pov-a je ovaj sto sam dostavioPregledano
Dostavite POV od pocetka situacije.
Rok 12h