Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
56828
Players nickname
Aleksa_Romovanov
Suspect ID
51213
Date of violation
Jul 6, 2025
Time of violation
3:21
Proofs
https://youtu.be/4Z4q1UA4mjs

Zoxx13

Player
Player
Okaci ceo pov gde sam imao razlog da ti brojim na ulici I gde sam ti brojao.

Zoxx13

Player
Player
Okaci ceo pov gde sam imao razlog da ti brojim na ulici I gde sam ti brojao.
Na pocetku pov-a cujese da sam brojao I kad sam rekao jedan poceo sam da pucam ti si isekao video kad se video razlog za brojanjem I brojanje

Zoxx13

Player
Player
Na pocetku pov-a cujese da sam brojao I kad sam rekao jedan poceo sam da pucam ti si isekao video kad se video razlog za brojanjem I brojanje

u pov-u se cuje da si pricao na bubici sa nekim

alek.cs

Player
Player
Jesi i priznajem ti si meni brojao,ali ne smes pucati na ulici.Meni je drago sto ti hoces da se odbranis ali to treba administracija proceniti i da ti da li je validan dokaz.

Zoxx13

Player
Player
Jesi i priznajem ti si meni brojao,ali ne smes pucati na ulici.Meni je drago sto ti hoces da se odbranis ali to treba administracija proceniti i da ti da li je validan dokaz.
Ja sam imao razlog da ti brojim na ulici koji si ti isekao ili nemas pov gde imam razloga za brojanjem na ulici.

Zoxx13

Player
Player
I ako sam ti brojao sa razlogom zasto se nisi sklonio?? To je FearRP

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Pre nego sto pocnem da pregledam ovu zalbu, ispravite format. Procitajte pravila za podnosenje zalbe.

Rok 6h​

Nikola Armanii

Senior Administrator
Senior Administrator
Pregledano

Dostavite POV od pocetka situacije.
Rok 12h​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom