Radi cr kako bi me ihapsio ne smije me namjerno gurat sa motora nego mi mora poslati zahtjev da se zaustavim. I DA NAGLASIM VEZUJE SA PREDNJE STRANE (PG).
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!okaci ti odbijanje legitimacije i odbijanje procitat koje si mi kazne napiso i razlog.Neka okaci celu situaciju od pocetka.
Okaci celu situaciju, od kad smo krenuli da te jurimo i kako bezis na black market i nas baitas sa sirenomokaci ti odbijanje legitimacije i odbijanje procitat koje si mi kazne napiso i razlog.
Odmori se u demorganu i lagani odkaz uso u org i vec sranje( police officir III) sve mi je jasnoOkaci celu situaciju, od kad smo krenuli da te jurimo i kako bezis na black market i nas baitas sa sirenom
Situacija koja je kršenje pravila je na pov ostalo se samo hapšenjeNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite duzi POV od cele situacije
Za dostavljanje duzeg POV-a imate 12 sati
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite duzi POV od cele situacije
Za dostavljanje duzeg POV-a imate 12 sati