Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
77529
Players nickname
Luii Alcapone
Suspect ID
31366
Date of violation
Jul 11, 2025
Time of violation
17:00
Proofs
https://youtu.be/-8gbcQOVwD0

Luii Alcapone

Player
Player
molim vas da se igrac kazni juce je dobio kaznu za fearrp i ocigledno ga nije naucila pameti pa sada dolazi u hq bez dopustanja i ubija me u hq plus je clan moje familije nemam duzi pov jer kad je krenuo da me puca sam pobegao da upalim kamericu da ga okacim za ubijanje u hq posto se hq smatra kao green zona hvala.

vojkan

Player
Player
molim vas da se igrac kazni juce je dobio kaznu za fearrp i ocigledno ga nije naucila pameti pa sada dolazi u hq bez dopustanja i ubija me u hq plus je clan moje familije nemam duzi pov jer kad je krenuo da me puca sam pobegao da upalim kamericu da ga okacim za ubijanje u hq posto se hq smatra kao green zona hvala.
nije pov cele situacije brojo sam ti da mi napustis hq

Luii Alcapone

Player
Player
nije pov cele situacije brojo sam ti da mi napustis
dostavi pov gde si brojao bio si u hq izasao pucao sa ulice a ja sam pobegao iza kuce da uspem da upalim kamericu da okacim posto decku nije dosta kazni od vise sile pa ih trazi jos plus ces dobiti blacklistu u famu od viktora

Luii Alcapone

Player
Player
dostavi pov gde si brojao bio si u hq izasao pucao sa ulice a ja sam pobegao iza kuce da uspem da upalim kamericu da okacim posto decku nije dosta kazni od vise sile pa ih trazi jos plus ces dobiti blacklistu u famu od viktora
plus je sad dobio upozorenje od ivice i ima citove kacio ga moj drug

vojkan

Player
Player
ti dostavi ceo pov ili pov gde nisam brojao

Tarci Karamelo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu

Molim vas ispravite naslov zalbe. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE

Imate rok 6 sati

Tarci Karamelo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID: 31366 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 3.2 (Rodbinu ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovnu)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom