Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
14273
Players nickname
Vladan Vukov
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Jun 10, 2024
Time
08:00
Proofs
https://vm.tiktok.com/ZMSs93Swk/

Vladan Vukov10

Player
Player
Postovani Mujo i Abrahame, pisem vam ovo sa velikim sažaljenjem i tugom. Dobio sam ban za vredjanje projekta ili ti blacklisted, nakon moje blackliste sam se ponasao kao mali napaljeni debil i vredjao sve zivo, proslo je već godinu dana i stvarno sam se promenio prvenstveno kao čovek, upoznao sam mnogo ljudi na vasem projektu i puno drugara. Iskreno dam čovek koji kada cujem sta sam radio u proslosti stvarno se zapitam da li sam to stvarno bio ja. Abrahame, jedino sto mi u zivotu fali trenutno je druga sansa poverenja tebe i Muje, ako budem jos nesto lose uradio na vasem projektu, bilo kome upropastio rp vratite me na ban, garantujem Vam da sam se promenio i da nisam vise takav napaljeni kid. Ni jedan covek na planeti nije savršen, svi gresimo, ali je bitno ko kakav covek postane nakon te greske, svaki covek u zasluzuje drugu sansu i ja sam 100% siguran da nism takav isti covek kakav sam bio u proslosti.
Ovim putem želim da se izvinim svakom adminu, svakom čoveku kome sam kvario rp u proslosti i takav vise nisam i to vise raditi necu ako mi se ukaže druga prilika. Izvini te stvarno za to, tada toga nisam bio svestan i u ovoj "pauzi" od granda sam imao vremena da razmislim kakav covek u zivotu zelim biti, sada sam skroz drugi covek.

Prihvatam svaki money wipe sto postoji, apsolutno sve pa čak mi uklonite svu odecu sto sam nosio.

Ako prekrsim jedno jedino pravilo pa makar bio oftopp u clubchatu vratite me na ban.

Hvala Vam na čitanju moje žalbe i sve najbolje u budućnosti!

Ja se najiskrenije nadam pozitivnom odgovoru.

Proslo je godinu dana od moje blackliste i obecavam sa sam se promenio i da nisam takav čovek kao pre.

Za manje od godinu dana je kraj GTA V i ja se najiskrenije nadam pozitivnom odgovoru da se makar ovih godinu dana zezamo i druzimo kao na grandu kao nekada

Vladan Vukov | 14273😢

Status
Not open for further replies.
Top Bottom