Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Laganje administracije, namještanje Bana I 2013

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23807
Players nickname
Bojke Palicca
Suspect ID
2013
Date of violation
Jul 23, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/9z9u5eArFHM

B0jke

Player
Player
U povu igrača se vidi kako se odjednom pojavi i n eko ga puca, znaci ne prikazuje pov od pocetka situacije Pending review - P.D 1.11 / 23807
A u mom videu se vidi kako me jasno puca pa bjezi pa se vraća na isto mjesto , samim tim sam mislio da je u krugu ali poslje njegovog pova vidim da nije ikako bio u krugu

Djordje Bakmaz

Player
Player
U povu igrača se vidi kako se odjednom pojavi i n eko ga puca, znaci ne prikazuje pov od pocetka situacije Pending review - P.D 1.11 / 23807
A u mom videu se vidi kako me jasno puca pa bjezi pa se vraća na isto mjesto , samim tim sam mislio da je u krugu ali poslje njegovog pova vidim da nije ikako bio u krugu
Na povi se ne vidi id koji tw puca mili😂😂😂

B0jke

Player
Player
Na povi se ne vidi id koji tw puca mili😂😂😂
Pa pogledaj zalbe koje su bez id kad se ubijaju na eventima pa admin zahtjeva pov od igraca koji je ubio / ubijen , vidi se u logovima a i realno u oba videa se vidi sve bezveze se izvlačiš i lažeš narod

B0jke

Player
Player
Nisam ga ubio on je mene
Da nisi opucao nebi te ja ni ubio normalno mislio sam da si u krugu jer inace org cekaju da udu u krug pa onda pucaju, zalbu sam okacio jer namještaš i evo sad dodjenom priznajes nisam ja njega on je mene.... 1 metak je dovoljan a ne ubio nekog ili ne

Djordje Bakmaz

Player
Player
Da nisi opucao nebi te ja ni ubio normalno mislio sam da si u krugu jer inace org cekaju da udu u krug pa onda pucaju, zalbu sam okacio jer namještaš i evo sad dodjenom priznajes nisam ja njega on je mene.... 1 metak je dovoljan a ne ubio nekog ili ne
A stani ko je prvi poceo da puca i da mi skida pancor sjeti se toga

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Odgovor ce biti na toj zalbi, igrac ima potpuno pravo da okaci zalbu na igraca ako sumnja da nesto krsi i ima dokaze, ako administratoru nije dovoljno dugacak POV ili dokaz on ce zatraziti duzi ili bolje, ako mislite da administrator koji pregleda zalbu donese krivu odluku okacite zalbu na njega.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom