Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Deceving up higher administration I Aldin Verstapen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
70799
Players nickname
Choki Armani
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Jul 23, 2025
Time
00 00
Proofs
https://youtu.be/sEu0Fl0JajA?list=RDsEu0Fl0JajA

choki122

Player
Player
Dobar dan dragi Mujo nadam se da ce muja ovo da procita jer je upucen u situaciju dobio sam ban za navedeno pravilo i sada cu da vam sve objasnim ovako kada sam dobio ban za 3.2 od 7 dana rekao sam drugu kojeg znam irl koji je takodje sada banan perma za g.p 1.1 x2 rekao sam mu da udje na acc i da pogleda koliko sam banan on je usao i posle kada sam dobio un ban dobio sam ban za 1.1 igrali smo na istom gta i onda sam ja kupio novi evo slika starog sociala
Evo sta sam Aldinu napisao
i odovorio mi je posle nekoliko dana da pogledam na grand discordu a ja sam tada na grand discordu bio banan ja sam mislio da je novi social novi gta a ja sam promenio novi rock star acc i kada me je pitao da li mogu da nastavim sa tog sociala ja sam napisao da ali nisam nastavio jer je taj bio grand legacy i nisu mogli reduxi i to pa sam ja kupio obican gta i promenio sam rock sta evo slika tog rock sta

Stvarno nisam znao da sam prekrsio to pravilo stvarno se izvinjavam stvarno mi je dosta da igram na en serverima ima dosta ljudi nasih tu sve su to moji drugari koji su dosli na en zbog mene molim te mujo samo za jos jednu sansu hvala.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom