Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vasopsyho

Player
Player
1.Informacije

1. Vaše ime u RL : Vasilije
2. Vaše godine : 14
3. Vremenska zona : GTM+1
4. Prosječna aktivnost na dan : 4-10h
5. Vaš Diskord : akaponevic
6. Vaše Ingame ime : Zizi Shayk
7. Vaš ID : 63793

Dodatne Informacije:

1. Lider za:
Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Tri razloga s objašnjenjem):

• Iskustvo u državnim organizacijama i želja za izazovom: Kroz vreme provedeno u različitim državnim frakcijama, stekla sam značajno iskustvo u vođenju, organizaciji i komunikaciji. Verujem da je sada pravi trenutak da preuzmem odgovornost za jednu ozbiljnu kriminalnu organizaciju, i iskoristim svoje znanje na nov, izazovniji način – u ulozi lidera bande.
  • Povratak reputacije Marabunta Grande bande: Oduvek sam pratila razvoj i padove kriminalnih organizacija na serveru. Marabunta Grande je nekada bila jedan od ključnih igrača u getu, i moj cilj je da joj vratim taj status. Uz pravu ekipu, organizaciju i konstantnu aktivnost, želim da postanemo jedna od najdominantnijih bandi na serveru.
  • Specifičnost lokacije i potencijal koji HQ nudi: Marabunta HQ ima ogroman potencijal – prostorno je odvojen, s više spratova i krovova koji omogućavaju raznovrsne RP scenarije, kako za ilegalne aktivnosti, tako i za svakodnevni život bande. Upravo to mesto me dodatno motiviše da ovu organizaciju podignem na viši nivo.
3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:

• Podizanje aktivnosti i timska organizacija: Moj fokus će biti na stalnoj aktivnosti članova – zajedno sa već okupljenom i uigranom ekipom, planiram da svakodnevno organizujemo različite RP akcije: talačke situacije, pljačke radnji i oružarnica, kao i učešće u većim sukobima s drugim kriminalnim grupama i državnim frakcijama.
  • Graffiti i turf dominacija: Posebno ću formirati timove za grafite i turf ratove. Cilj je da Marabunta boja bude prisutna u celom getu, i da turf sezona bude u znaku naše bande. Aktivnosti će biti planski vođene, a članovi motivisani da daju svoj maksimum.
  • Unutrašnja pravila i stabilnost: Na samom početku, u dogovoru s ključnim članovima, biće definisana interna pravila ponašanja. Svaki član moraće ih poštovati – bez konflikata unutar bande, uz poštovanje hijerarhije i discipline. Stabilna i dobro organizovana unutrašnjost je osnova za bilo kakav napredak.
  • Savezi i odnosi s drugim bandama: Biću otvorena za saradnju s drugim bandama, ali uz jasno definisane granice poštovanja i zajedničkog interesa. Svaki savez mora imati smisla i koristi, a ne narušavati identitet Marabunte.
  • Odbrana od racija i RP s državnim organizacijama: Sve potencijalne racije i napadi od strane državnih organizacija biće tretirani ozbiljno i organizovano. Nećemo dozvoliti da iko lako uzme kontrolu nad našom teritorijom – svaki napad biće RP-ovan kvalitetno i s otporom koji dolikuje pravoj bandi.

Zaključak:

Imam jasnu viziju, ozbiljnu i odgovornu ekipu uz sebe, kao i iskustvo koje mi omogućava da ovu organizaciju vodim na kvalitetan i organizovan način. Cilj mi nije samo lider pozicija – već izgradnja ozbiljne bande koja će ostaviti trag na serveru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom