Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno krsenje pravila | Aldin Verstappen for Abraham/Mujo

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41479 42678
Players nickname
Dzabula
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jul 26, 2025
Time
00:00
Proofs
/

Dudzi Marcola

Jaka krivina
Player
Dobar dan administracijo bio sam banovan za konstantno krsenje pravila i kad ste rekli da moze da se dobije unban dali ste mi sansu i za to sam zahvalan. Ali nakon nekog vremena sam dobio ban zato sto sam izbegavao ban dok sam bio banovan i takodje je to moja greska i mislim da je pravedno to sto ste me banovali. Ali ja dok sam bio banovan igrao sam na id 40945 na kom sam samo igrao zato sto mi je nedostajao grand. Na tom nalogu za razliku od ostalih ban eveidera nisam niti citovao niti vredjao projekat niti bilo sta drugo radio sam Battle Pass zaradjivao pare i drzao familiju sa drugarima iz rl koje znam 9+ godina i sa njima sam krenuo da igram. Mislim da nisam zasluzio ovaj ban zato sto dok sam igrao na ID 40945 nisam krsio pravila koja narusavaju rolplej nego sam se samo zabavljao sa prijateljima i nisam nikom nista lose uradio.

Ja vas ovom prilikom molim da mi date jos jednu sansu i da se vratim na svoj nalog.
Svejedno mi je dal mo vi date unban na main nalogu ID: 41479 ili twink nalogu 42678.

Pristajem na money wipe i molim vas da lepo procitate i razumete ovaj unban appeal.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Nije Appealable , svaka naredna zalba na ovu temu = Spam i forum nalog ce biti kaznjen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom