1. Vaše ime IRL:Luka
2. Vaše godine ic:9,ooc:17
3. Vremenska zona:UTC+1
4. Prosjek online po danu:15h+
5. Vaš Discord:lukawhitee
6. Vaše ingame ime:Luka Devill
7. Vaš ID:78188
Dodatne informacije
1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Smatram da uz moje sposobnosti iz ostalih kriminalnih organizacija kao sto su BLOOD STREET GANG/MARABUNTA GRANDE/BALLAS GANG Mogu da budem jako dobar lider za organizaciju Los Satos Vagos
2.Proveo sam duze vrijeme Roleplaya u Los Santos Vagos te mislim da imam dovoljno iskustva da budem lider.
3.Volio bih uzeti organizaciju Los Santos Vagos iz razloga sto bih poboljsao kriminal u samom Roleplayu i smatram da bi bili najbolja crime organizacija u na serveru.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Rankovi u organizaciji bi se dodeljivali na osnovu zasluga,niži činovi su potrebni da poštuju više činove.
U organizaciju se ubacuju ljudi koji ce proci protokol ispitivanja pravila servera.(ne ubacujemo ljude koji nisu ispitani)
Imam vec spreman i jak turf team koji je sposoban da zauzima teritorije.
Lista rankova:
1.Suspend
2.Ghetto junior
3..Ghetto Cleaner
4.Graffiti boy
5.Graffiti junior
6.graffiti team leader
7.Ghetto master
8.Ghetto boss
9.Turfer
10. OG
11.Consigliere
12.CO-Leader
13.Leader
2. Vaše godine ic:9,ooc:17
3. Vremenska zona:UTC+1
4. Prosjek online po danu:15h+
5. Vaš Discord:lukawhitee
6. Vaše ingame ime:Luka Devill
7. Vaš ID:78188
Dodatne informacije
1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1.Smatram da uz moje sposobnosti iz ostalih kriminalnih organizacija kao sto su BLOOD STREET GANG/MARABUNTA GRANDE/BALLAS GANG Mogu da budem jako dobar lider za organizaciju Los Satos Vagos
2.Proveo sam duze vrijeme Roleplaya u Los Santos Vagos te mislim da imam dovoljno iskustva da budem lider.
3.Volio bih uzeti organizaciju Los Santos Vagos iz razloga sto bih poboljsao kriminal u samom Roleplayu i smatram da bi bili najbolja crime organizacija u na serveru.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Rankovi u organizaciji bi se dodeljivali na osnovu zasluga,niži činovi su potrebni da poštuju više činove.
U organizaciju se ubacuju ljudi koji ce proci protokol ispitivanja pravila servera.(ne ubacujemo ljude koji nisu ispitani)
Imam vec spreman i jak turf team koji je sposoban da zauzima teritorije.
Lista rankova:
1.Suspend
2.Ghetto junior
3..Ghetto Cleaner
4.Graffiti boy
5.Graffiti junior
6.graffiti team leader
7.Ghetto master
8.Ghetto boss
9.Turfer
10. OG
11.Consigliere