Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
72020
Players nickname
Ilijaa Zivkovic
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Jul 30, 2025
Time
2:30
Proofs
https://imgur.com/undefined

Ilijaa Zivkovic

Player
Player
Postovana administracijo zelim da izrazim iskreno kajanje zbog toga sto sam prekrsio pravilo G.P 1.1 koje se odnosi na deljenje naloga.Nisam imao nikakvu losu nameru da to uradim samo sam bio kod drugara koji isto igra grand i usao sam kod njega kuci na svoj nalog.Izvinjavam se zbog toga zato sto nisam znao da su ovo posledice.Da sam znao stvarno ne bih prekrsio to pravilo_Obecavam da se ovakva situacija vise nece ponoviti. U buducnosti cu postovati sva pravila servera, ukljucujuci i G.P 1.1 .Ja stvarno nisam imao losu nameru da bilo koga ugrozim.

Hvala unapred.

Ilijaa Zivkovic

Player
Player
ne znam sta je ovaj smajli gore
Postovana administracijo zelim da izrazim iskreno kajanje zbog toga sto sam prekrsio pravilo G.P 1.1 koje se odnosi na deljenje naloga.Nisam imao nikakvu losu nameru da to uradim samo sam bio kod drugara koji isto igra grand i usao sam kod njega kuci na svoj nalog.Izvinjavam se zbog toga zato sto nisam znao da su ovo posledice.Da sam znao stvarno ne bih prekrsio to pravilo obecavam da se ovakva situacija vise nece ponoviti. U buducnosti cu postovati sva pravila servera, ukljucujuci i G.P 1.1 .Ja stvarno nisam imao losu nameru da bilo koga ugrozim.

Hvala unapred.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom