By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ne boj se ti za moj redux nego dostavi pov redux je skroz legalan proverio sam vecilegalan redux bolje povuci
hahahahaa ce li ga pogodisNa povu se vidi kako konstantno radi BA tako sto sa reva prebacuje na assult i obrnuto na kraju pova se vidi i kako od jednom nestao pa bi hteo videti njegov pov
TI DA CUTIS!Nije ba
ako proveravas reduxe toliko dobro koliko se pucas onda sigurno nije legalan, obrisi igricune boj se ti za moj redux nego dostavi pov redux je skroz legalan proverio sam vec
Na povu se vidi kako konstantno radi BA tako sto sa reva prebacuje na assult i obrnuto na kraju pova se vidi i kako od jednom nestao pa bi hteo videti njegov pov.
Mozda cak imas najvexi tumor mozga na granduNa povu se vidi kako konstantno radi BA tako sto sa reva prebacuje na assult i obrnuto na kraju pova se vidi i kako od jednom nestao pa bi hteo videti njegov pov
koliko si ti zapravo los da moras sa kralja planine pov req nekogne boj se ti za moj redux nego dostavi pov redux je skroz legalan proverio sam vec
Na povu se vidi kako konstantno radi BA tako sto sa reva prebacuje na assult i obrnuto na kraju pova se vidi i kako od jednom nestao pa bi hteo videti njegov pov