By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nije dupla kod mene se vidi kako radis BA a kod njega se nije videlo i nije proslo 48 sati kad sam okacio zalbuRejected - Pov Request, BA | 36532 dupla zalba vec odbijeno i vec je proslo 48h
48 sati proslo od eventa ja sam u duznosti da drzim pov 48hnije dupla kod mene se vidi kako radis BA a kod njega se nije videlo i nije proslo 48 sati kad sam okacio zalbu
ne ti pov moras da dostavis kad aj okacim zalbu to sto admini nisu stigli da je pregledaju nisam ja kriv48 sati proslo od eventa ja sam u duznosti da drzim pov 48h
nema veze mogao si ti pre riportati proslo je 48hne ti pov moras da dostavis kad aj okacim zalbu to sto admini nisu stigli da je pregledaju nisam ja kriv
ti si duzan da imas pov pre nego sto prodjev tih 48 sati.. znaci ako te okaci neko za pov request 47-dmog sata ti moras da cuvas i dostavis taj pov48 sati proslo od eventa ja sam u duznosti da drzim pov 48h
dati si duzan da imas pov pre nego sto prodjev tih 48 sati.. znaci ako te okaci neko za pov request 47-dmog sata ti moras da cuvas i dostavis taj pov
dzabe se raspravljati sa tobom kad si glup odbijena je zalba jer se kod njega ne vidi da radis BA a kod mene se vidiali vec je odbijena zalba na mene za BA Rejected - Pov Request, BA | 36532 i zeleo bih da se igraci kazne za timanje jer se vidi na njegovom pov-u da nisu svi u istoj familiji
jucer si odigrao prvi event tu se kurcis nestodzabe se raspravljati sa tobom kad si glup odbijena je zalba jer se kod njega ne vidi da radis BA a kod mene se vidi
zoves se mikula tisinajucer si odigrao prvi event tu se kurcis nesto
61k id si drkas na igricu a jos ruke nemaszoves se mikula tisina
mikula61k id si drkas na igricu a jos ruke nemas
furix ban evader samo nemoj opet da mi places u chatu kad padnes na informalu npcu bezrukilerdy forum warrior banan za scam...