Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
70782
Players nickname
Carlos Pluxury
Suspect ID
15316
Date of violation
Jul 31, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/CrbxA78dMUM

Carlos Morte

Player
Player
Draga administracijo, prodavao sam familiju ID-u 15316 za 14m. Kada sam mu preneo familiju sa kucom on je treba da mi da pare ali usao je u kucu i prekinuo poziv na discordu i nakon toga me je blokirao . Kasnije su ga moji drugari hteli kontaktirati ali on se javljao ali svaki put kad su spomenuli da da pare on je prekinuo poziv i blokirao bi ih .

Evo ga dokaz sto smo pisali u DM na discordu : Watch @Ogi Tosimovic - Discord 2025-07-31 18-00-24 | Streamable

Smatram da ovaj igrac treba da se kazni

Nolexgames

Player
Player
Draga administracijo, prodavao sam familiju ID-u 15316 za 14m. Kada sam mu preneo familiju sa kucom on je treba da mi da pare ali usao je u kucu i prekinuo poziv na discordu i nakon toga me je blokirao . Kasnije su ga moji drugari hteli kontaktirati ali on se javljao ali svaki put kad su spomenuli da da pare on je prekinuo poziv i blokirao bi ih .

Evo ga dokaz sto smo pisali u DM na discordu : Watch @Ogi Tosimovic - Discord 2025-07-31 18-00-24 | Streamable

Smatram da ovaj igrac treba da se kazni
nazalost u clanak 1.3 se spominje da neces dobiti pare nazad :(. ovaj ce svakako biti kaznjen.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom