By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta ti kacis druzeee...zdravo, kao što jasno vidite, on vara i skače sa automobilom kao budala na javnom mestu, uradio je to 3 puta, jedan od njih u mom videu očigledno skače, a takođe poslednji put jednostavno nije skočio i njegov automobil nije tako skočio
woxic give me ur dc bitteZašto si tako nervozan?
zdravo, kao što jasno vidite, on vara i skače sa automobilom kao budala na javnom mestu, uradio je to 3 puta, jedan od njih u mom videu očigledno skače, a takođe poslednji put jednostavno nije skočio i njegov automobil nije tako skoči
ne serite vi iz ballas decko je imo upravo 100% hr na turf svi cete popit blekliste zbog toga sto pomazete ovakim retardima i nije vam prvi putauto je samo odskocio od motor koji je vec bio tamo,a ovi turci bolje da se vrate na njihov server a ne da smaraju nas na rs
Jel treba tebi da jebem mrtvu poginulu majku?ne serite vi iz ballas decko je imo upravo 100% hr na turf svi cete popit blekliste zbog toga sto pomazete ovakim retardima i nije vam prvi put
Ti muslimančino klempava ćelava sto se čmariš sve ti jebem bolesno nemas ruke botu jedanJaki ovi turferi
to te jebe invalidu hendikepiraniJel treba tebi da jebem mrtvu poginulu majku?
anty ne znam da li je neki iz ballasa pao pc check za 1337 ili tito te jebe invalidu hendikepirani
na 6 hitova mislim da nije tesko imati 100% hit rate pogotovo zato sto u tom trenutku micko je vec igrao 7 sati igricu bez prestankane serite vi iz ballas decko je imo upravo 100% hr na turf svi cete popit blekliste zbog toga sto pomazete ovakim retardima i nije vam prvi put
Ti muslimančino klempava ćelava sto se čmariš sve ti jebem bolesno nemas ruke botu jedan
Znao sam da ti cale ima malogto te jebe invalidu hendikepirani
hahahah daa hahahahaI to smo radili tako sto smo preskakali motor koji je bio na skoku i odbaci auto u vis
sta oces ti majmune banovanihahahah daa hahahaha
Nemoj da se ljutissta oces ti majmune banovani
Dokaz kako je neko ocajan , slab i obrazovan. Cestitam ti sinko. Tebi takvima ko ti treba zabraniti korištenje bilo kakve tehnologije...Ti muslimančino klempava ćelava sto se čmariš sve ti jebem bolesno nemas ruke botu jedan