sve u pov-u prvo krece da broji ne da uslov zasto da se odaljim ne izbroji 5 sekundi vec tri i ja se vratim i on me ubije.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dobro brate ja koliko vidim izbrojao si do 3 rekao si da se odaljim da imam 5 sekundi a nisi naveo razlog zasto da se pomerim.Ja sam tebi dao zahtev da se udaljis izbrojo sam ti 5 sekundi kod tebe se nije culo to sto si ti kompleksas i sto si se vratio nije moj problem ja sam tebi izbrojo ti da si se vratio 10 min posle ja imam svakako pravo da te ubijem i ne moram ponovo da ti brojim
Naveo sam isti razlog koji si ti meni naveo kad si mi brojao takodje odbrojo sam ti 5 sekundi kod tebe se culo 3 ali svakako od trenutka kad sam ja tebi izdo zahtev proslo je vise od 5 sekundi a i kao drugo kad vec imas toliko problem kad te neko puca bez upozorenja sto nisi okacio gospodina koji se vidi na pocetkudobro brate ja koliko vidim izbrojao si do 3 rekao si da se odaljim da imam 5 sekundi a nisi naveo razlog zasto da se pomerim.
tacno tako samo sto ja tebe nisam pucao jer znam da bi prekrsio pravilo. Ja sam se odmakao odmah i na 3 sekunde si stao kad sam se vracao morao si ponovo da mi izbrojis 5 sekundi al dobro cekamo adminov odgovor.Naveo sam isti razlog koji si ti meni naveo kad si mi brojao takodje odbrojo sam ti 5 sekundi kod tebe se culo 3 ali svakako od trenutka kad sam ja tebi izdo zahtev proslo je vise od 5 sekundi