Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
77529
Players nickname
Lui Alcapone
Suspect ID
7721
Date of violation
Aug 2, 2025
Time of violation
22:59
Proofs
https://youtu.be/cMoiEMpS2sc?si=b53Wi_QQSLz8z1ho

Luii Alcapone

Player
Player
sve u pov-u prvo krece da broji ne da uslov zasto da se odaljim ne izbroji 5 sekundi vec tri i ja se vratim i on me ubije.

MaliSir

Player
Player
Ja sam tebi dao zahtev da se udaljis izbrojo sam ti 5 sekundi kod tebe se nije culo to sto si ti kompleksas i sto si se vratio nije moj problem ja sam tebi izbrojo ti da si se vratio 10 min posle ja imam svakako pravo da te ubijem i ne moram ponovo da ti brojim

Luii Alcapone

Player
Player
Ja sam tebi dao zahtev da se udaljis izbrojo sam ti 5 sekundi kod tebe se nije culo to sto si ti kompleksas i sto si se vratio nije moj problem ja sam tebi izbrojo ti da si se vratio 10 min posle ja imam svakako pravo da te ubijem i ne moram ponovo da ti brojim
dobro brate ja koliko vidim izbrojao si do 3 rekao si da se odaljim da imam 5 sekundi a nisi naveo razlog zasto da se pomerim.

MaliSir

Player
Player
dobro brate ja koliko vidim izbrojao si do 3 rekao si da se odaljim da imam 5 sekundi a nisi naveo razlog zasto da se pomerim.
Naveo sam isti razlog koji si ti meni naveo kad si mi brojao takodje odbrojo sam ti 5 sekundi kod tebe se culo 3 ali svakako od trenutka kad sam ja tebi izdo zahtev proslo je vise od 5 sekundi a i kao drugo kad vec imas toliko problem kad te neko puca bez upozorenja sto nisi okacio gospodina koji se vidi na pocetku

Luii Alcapone

Player
Player
Naveo sam isti razlog koji si ti meni naveo kad si mi brojao takodje odbrojo sam ti 5 sekundi kod tebe se culo 3 ali svakako od trenutka kad sam ja tebi izdo zahtev proslo je vise od 5 sekundi
tacno tako samo sto ja tebe nisam pucao jer znam da bi prekrsio pravilo. Ja sam se odmakao odmah i na 3 sekunde si stao kad sam se vracao morao si ponovo da mi izbrojis 5 sekundi al dobro cekamo adminov odgovor.

Toni Vercetti

Dani prolaze, ja tebe često sjetim se....
Server Administrator
Odbijeno
Uredno vam je izbrojano u ovoj situaciji

Status
Not open for further replies.
Top Bottom