Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved GOV Korumpirana Biografija | Benjamin Hey | 77068

Status
Not open for further replies.

Benjamin Hey

Player
Player
Ime: Benjamin Hey
Starost: 15 godina
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Novi Sad
Pol: Muški
Boja očiju: Braon
Boja kose: Svetlo Smedja
Tetovaže: Obe ruke
Prednosti: Disciplinovan, pronicljiv, dobar pregovarač, fizički spreman
Slabost: Ponekad previše uporan, što može dovesti do sukoba mišljenja

Životna priča:
Odrastao sam u Novom Sadu, u porodici koja je živela od poštenog rada, ali uvek balansirala između onoga što je “po pravilima” i onoga što život od nas traži. Moj otac, vatrogasac sa 30 godina iskustva, naučio me je da hrabrost ne znači samo borbu sa požarom, već i suočavanje sa sistemom koji često ne funkcioniše savršeno. Majka, medicinska sestra, radila je i dan i noć, a kroz njene priče sam naučio koliko veze i poznanstva mogu značiti kada treba brzo pomoći nekome.
Još kao tinejdžer naučio sam da se snalazim u komplikovanim situacijama od školskih problema, preko sitnih sukoba u kraju, do pregovora sa ljudima koje je bolje imati na svojoj strani. Treninzi boksa i džudoa dali su mi disciplinu i izdržljivost, a rad u različitim poslovima – od ugostiteljstva do privatnog obezbeđenja – naučio me je kako funkcionišu ljudi, kako razmišljaju i šta žele. Tetovaže koje nosim nisu samo ukras. Orao na desnoj ruci podseća me na slobodu odlučivanja, a natpis “Pravda” na levoj govori o mom ličnom shvatanju tog pojma.
Vremenom sam postao svestan da su kontakti, diskrecija i sposobnost pregovora jednako važni kao i službena pravila. Upravo ta kombinacija znanja i iskustva otvorila mi je put ka državnim strukturama, gde sam znao da mogu iskoristiti sve svoje sposobnosti i na papiru i van njega za postizanje rezultata.

Priča o karijeri:
Zovem se Benjamin. Svoju karijeru u državnim strukturama započeo sam kao čuvar zatvora. Bio je to posao koji me naučio strpljenju, disciplini i umeću pregovora. Vrlo brzo sam shvatio da u zatvorskom sistemu pravila postoje, ali da se pravi red održava poznavanjem ljudi i balansiranjem interesa.
Moj rad i rezultati privukli su pažnju nadređenih, pa sam nakon nekoliko godina dobio priliku da se pridružim BIA-i. Počeo sam u operativnom sektoru, gde sam radio na prikupljanju informacija i koordinaciji sa drugim službama. Moje poznavanje kriminalnih struktura iz vremena provedenog u zatvoru pokazalo se izuzetno korisnim.
Kroz godine sam napredovao zahvaljujući sposobnosti da rešavam probleme diskretno, bez nepotrebne buke. U BIA-i sam izgradio široku mrežu kontakata, kako unutar institucija, tako i van njih. Danas sam zamenik direktora BIA, zadužen za nadzor ključnih operacija i strategija jedinice. Službeno, moj posao je da obezbedim sigurnost države i njenih građana; neslužbeno, znam da pravi rezultati zahtevaju fleksibilnost, brze odluke i povremeno zaobilaženje birokratskih procedura. Iako se spolja sve čini uredno i po zakonu, samo najbliži znaju koliko je moj rad povezan sa složenim igrama iza kulisa.

Ishodi:
1.Benjamin je sklon korupciji i ako bude uhvaćen može burno i brzo da odreaguje. Kolegu koji ga uhvati u korupciji moze opljackati,mučiti, ubiti, uzeti mito (do 100k) i slomiti mu kamericu (me/do/try) kao i civila jer nabolji svedok je samo mrtav svedok.
2.Benjamin može odbiti davanje legitimacije (civilima, državnim službenicima i kriminalcima).
3.Benjamin može da se ponaša bahato prema gradjanima, kolegama i kriminalcima, zbog prevelikog stresa.
4.Benjamin moze nositi bilo koju masku ili undercover uniformu na akcijama posto je visoko obučen i vrlo često bira uniformu koju će nositi za akcije.
5.Benjamin može da veže, vuče, ubacuje ili izbacuje iz kola,pretražuje(sa bilo koje strane), pruža prvu pomoć, otvara PDA, sakuplja stvari sa poda i upravlja vozilom jednom rukom dok drugom drži revolver ili tejzer.
6.Benjamin može da ide u geto da sarađuje i radi bilo koju kriminalnu radnju sa bandama i kriminalnim porodicama radi lakšeg prikupljanja dokaza.

Last edited:

Nemanja Zajcev

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVAĆENA.
Mito ne možete da tražite.
Pazite na pravilo PG
Pazite na PD 1.6

U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom